Αποκοιμήθηκε σαν αγγελούδι στην αγκαλιά της - Η νέα φωτογραφία του γιού του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ

''Λιώνει'' με τη μαμά του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αποκοιμήθηκε σαν αγγελούδι στην αγκαλιά της - Η νέα φωτογραφία του γιού του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που εκθέτουν διακριτικά τον γάμο και την προσωπική τους ζωή στα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί και ένα πανέμορφο αγοράκι, με το οποίο συχνά μοιράζονται φωτογραφίες στο instagram. Τώρα στην περίοδο των διακοπών το είδαμε σε νέο στιγμιότυπο να έχει κοιμηθεί στην αγκαλιά της μαμάς Ανίτας καθώς είναι εν πλω.

Από ότι φαίνεται το ζευγάρι απολαμβάνει μέρες ξενοιασιάς αφού ο γνωστός φωτογράφος και το μοντέλο- make up artist έχουν ανεβάσει και άλλες φωτογραφίες, είτε μαζί, είτε με το παιδάκι τους. Μάλιστα ο μικρός έδειξε πρόσφατα και τις ικανότητές του στις...οικοδομικές εργασίες, αφού τον είδαμε να φτιάχνει καστράκια στην άμμο ξαπλωμένος πάνω στο φουσκωτό του.

Το τρυφερό στιγμιότυπο της Ανίτας Μπραντ με τον γιο της

Η γνωστή make up artist και επιχειρηματίας, πόζαρε στον φακό πάνω στο σκάφος ενώ στην αγκαλιά της κοιμάται ο μικρός Χρήστος, που από ότι φαίνεται κοιμάται του καλού καιρού στην ασφάλεια της μητρικής αγκαλιάς.

Ο γιος της Ανίτας Μπραντ κοιμάται στην αγκαλιά της

''Παλιά με πονούσε πολύ...'' - Η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου μίλησε για τις ''κακές γλώσσες'' που έθιξαν το γάμο τους

Καλεσμένοι στο πλατό του «Love it» βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, που υπήρξε και κριτής στο GNTM, μαζί με τη σύζυγό του Ανίτα Μπραντ. Μίλησαν τόσο για τον ερχομό του γιου τους, όσο και για τα πικρόχολα σχόλια που έχουν δεχθεί κατά καιρούς στα social media κυρίως για τη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και για τον γάμο τους

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Μπραντ δεν είχε καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στο χαμό ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου, που έφυγε ξαφνικά. Η απώλειά του στοίχισε σε όλη την οικογένεια ενώ και ο γιος τους είχε ζητήσει να τον δει κατά τις τελευταίες του στιγμές.

Εξομολογήθηκε λοιπόν στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου:

«Έχω λάβει και άσχημα σχόλια και αρνητικά αλλά συνήθως τους μπλοκάρω. Για εμένα τα social media είναι ένα μέσο επικοινωνίας για να δείξω αυτό που αγαπώ, αλλά μέχρι ένα όριο. Όταν αρχίζει να είναι τοξικό, βάζω τα όριά μου. Ένα παλιό σχόλιο που μονίμως επανέρχεται έχει να κάνει με τη διαφορά ηλικίας μας. Παλιά με πονούσε πολύ, γιατί δεν μας ήξεραν. Άνθρωποι ασχολούνταν με την προσωπική μας ζωή, που δεν ήξερα τι γίνεται μεταξύ μας. Έλεγαν ότι είμαι μαζί του για χρήματα και πολλά άλλα», είπε αρχικά η Ανίτα Μπραντ.

«Είναι μια επιθετική διέξοδος. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το μέσα των ανθρώπων, έχουν πολλά συμπλέγματα. Έτσι μεγάλωσαν, έτσι πορεύονται και δεν τους δίνει κανένας σημασίας και δυστυχώς στεναχωρούν και κόσμο από το δικό τους περιβάλλον» πρόσθεσε ο Χάρης Χριστόπουλος.