Ανίτα Μπραντ - Χάρης Χριστόπουλος: Απαθανατίζουν το μικρό τους γιο να φτιάχνει καστράκια στις διακοπές

Οι χαριτωμένες φωτογραφίες που δημοσίευσε η make up artist

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ανίτα Μπραντ - Χάρης Χριστόπουλος: Απαθανατίζουν το μικρό τους γιο να φτιάχνει καστράκια στις διακοπές

Η ώρα των διακοπών έχει φτάσει για τους περισσότερους celebrities, καθώς οι περισσότερες ασχολίες τους έχουν παύσει μέχρι τη νέα σεζόν . Έτσι και το ευτυχισμένο ζευγάρι Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν το γιο τους και να απολαύσουν μερικές στιγμές στην παραλία, όπου και φωτογράφισαν τον πιτσιρικά να απολαμβάνει το παιχνίδι στην άμμο.

Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και παρά τις αρνητικές κριτικές που έχουν δεχθεί κατά καιρούς δεν αποχωρίζονται ο ένας τον άλλο. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η σύζυγος του φωτογράφου και πρώην κριτή του GNTM, στην αρχή τέτοια σχόλια την στεναχωρούσαν, καθώς ακουγόταν πως ήταν μαζί του για άλλους λόγους πέραν των αισθημάτων.

Οι φωτογραφίες του γιού της Μπραντ και του Χριστόπουλου από τα παιχνίδια στην άμμο

Τράβηξαν λοιπόν μερικά στιγμιότυπα με το γιο τους να φτιάχνει καστράκια στην άμμο πάνω στο στρογγυλό σωσίβιό του. Η έκφραση του προσώπου του δε φαίνεται ωστόσο σίγουρα το διασκεδάζει πολύ.

Ο γιος του Χριστόπουλου και της Μπραντ φτιάχνει καστράκια

Ο γιος του Χριστόπουλου και της Μπραντ φτιάχνει καστράκια στην άμμο

Εκείνος είναι 63 ετών ενώ η σύζυγός του... - Η διαφορά ηλικίας της Ανίτας Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο

O Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντχούμπερ είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από 15 χρόνια σχέσης, το καλοκαίρι του 2018 σε μια παραμυθένια τελετή και από τότε παραμένουν πολύ ευτυχισμένοι.

Η Ανίτα εργαζόταν ως μοντέλο, έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Ήρθε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003 και είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες, αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε τον Χάρη και έτσι έγινε ερωτική μετανάστρια (δείτε φωτογραφία από την περίοδο της πρώτης γνωριμίας τους).

Πριν περίπου ένα χρόνο μάλιστα ήρθε στον κόσμο ο γιος τους που ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία και όπως έχουμε δει απο αναρτήσεις στα social media το ζευγάρι λατρεύει να αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του στον μπέμπη τους.

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν πως ο έρως ηλικία δεν κοιτάει, αφού ο φωτογράφος είναι 63 ετών και περνάει την σύζυγό του κατά 20 χρόνια.

Χάρις Χριστόπουλος Αννίτα Μπραντ διαφορά ηλικίας