''Παλιά με πονούσε πολύ...'' - Η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου μίλησε για τις ''κακές γλώσσες'' που έθιξαν το γάμο τους

''Έλεγαν ότι είμαι μαζί του για...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Παλιά με πονούσε πολύ...'' - Η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου μίλησε για τις ''κακές γλώσσες'' που έθιξαν το γάμο τους

Καλεσμένοι στο πλατό του «Love it» βρέθηκαν σήμερα 14/7 ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, που υπήρξε και κριτής στο GNTM, μαζί με τη σύζυγό του Ανίτα Μπραντ. Μίλησαν τόσο για τον ερχομό του γιου τους, όσο και για τα πικρόχολα σχόλια που έχουν δεχθεί κατά καιρούς στα social media κυρίως για τη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και για τον γάμο τους

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Μπραντ δεν είχε καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αναφέρθηκε στο χαμό ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου, που έφυγε ξαφνικά. Η απώλειά του στοίχισε σε όλη την οικογένεια ενώ και ο γιος τους είχε ζητήσει να τον δει κατά τις τελευταίες του στιγμές.

Οι δηλώσεις της Ανίτα Μπραντ για τα πικρόχολα σχόλια για εκείνη και τον Χριστόπουλο

Εξομολογήθηκε λοιπόν στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου:

«Έχω λάβει και άσχημα σχόλια και αρνητικά αλλά συνήθως τους μπλοκάρω. Για εμένα τα social media είναι ένα μέσο επικοινωνίας για να δείξω αυτό που αγαπώ, αλλά μέχρι ένα όριο. Όταν αρχίζει να είναι τοξικό, βάζω τα όριά μου. Ένα παλιό σχόλιο που μονίμως επανέρχεται έχει να κάνει με τη διαφορά ηλικίας μας. Παλιά με πονούσε πολύ, γιατί δεν μας ήξεραν. Άνθρωποι ασχολούνταν με την προσωπική μας ζωή, που δεν ήξερα τι γίνεται μεταξύ μας. Έλεγαν ότι είμαι μαζί του για χρήματα και πολλά άλλα», είπε αρχικά η Ανίτα Μπραντ.

«Είναι μια επιθετική διέξοδος. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το μέσα των ανθρώπων, έχουν πολλά συμπλέγματα. Έτσι μεγάλωσαν, έτσι πορεύονται και δεν τους δίνει κανένας σημασίας και δυστυχώς στεναχωρούν και κόσμο από το δικό τους περιβάλλον» πρόσθεσε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Εκείνος είναι 63 ετών ενώ η σύζυγός του... - Η διαφορά ηλικίας τους

O Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντχούμπερ είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από 15 χρόνια σχέσης, το καλοκαίρι του 2018 σε μια παραμυθένια τελετή και από τότε παραμένουν πολύ ευτυχισμένοι.

Η Ανίτα εργαζόταν ως μοντέλο, έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Ήρθε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003 και είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες, αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε τον Χάρη και έτσι έγινε ερωτική μετανάστρια (δείτε φωτογραφία από την περίοδο της πρώτης γνωριμίας τους).

Πριν περίπου ένα χρόνο μάλιστα ήρθε στον κόσμο ο γιος τους που ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία και όπως έχουμε δει απο αναρτήσεις στα social media το ζευγάρι λατρεύει να αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του στον μπέμπη τους.

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν πως ο έρως ηλικία δεν κοιτάει, αφού ο φωτογράφος είναι 63 ετών και περνάει την σύζυγό του κατά 20 χρόνια.

Χάρις Χριστόπουλος Αννίτα Μπραντ διαφορά ηλικίας