Ανίτα Μπράντ - Χάρης Χριστόπουλος: H σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού πριν 20 χρόνια

Δεν έχουν αλλάξει καθόλου!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ανίτα Μπράντ - Χάρης Χριστόπουλος: H σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού πριν 20 χρόνια

Η Ανίτα Μπράντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Showbiz. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, με τον ερχομό του γιου τους να τους ολοκληρώνει και να τους κάνει να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μπορεί η Ανίτα Μπραντ να έχασε πρόσφατα τον πατέρα της γεγονός που την γέμισε με θλίψη, ωστόσο το μεσημέρι της Δευτέρας 14/3, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους μια φωτογραφία με τον σύζυγό της από τα παλιά. Στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει αγκαλιά, αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη περίπου 20 χρόνια πριν.

Η ανάρτηση της Ανίτας Μπραντ στο Instagram

«Σαν να ήταν πέρυσι….και όμως έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από αυτή τη φωτογραφία», έγραψε sthn an;arths

Οι δηλώσεις τους στην κάμερα του MEGA Καλημέρα

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μέσα από το στολισμένο σπίτι τους. Οι δυο τους παραμένουν τρελά ερωτευμένοι ενώ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στο μωράκι τους.

«Ένα γκαράζ είναι, απλά είναι μεγάλο και πολύ φωτεινό. «Ξυπνάω κάθε πρωί και είμαι κουρασμένη, δεν ξέρω γιατί… Ο μικρός πάντως κοιμάται μία χαρά!», είπε χαρακτηριστικά η Ανίτα Μπραντ.

Από την άλλη ο0 Χάρης Χριστόπουλος ανέφερε: «Είναι ο καλύτερός μου follower κι εγώ πρέπει να είμαι ο καλύτερος influencer. Είμαι διαλυμμένος από γαλήνη. Ακούγομαι λίγο μελοδραματικός και αστείος, κλαίω 30 φορές την ημέρα μόνο που τον βλέπω και τον πιάνω».