Απαρηγόρητος ο Μπεν Άφλεκ στο μήνα του μέλιτος - Έκλαιγε και η Λόπεζ προσπαθούσε να τον συνεφέρει

Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Απαρηγόρητος ο Μπεν Άφλεκ στο μήνα του μέλιτος - Έκλαιγε και η Λόπεζ προσπαθούσε να τον συνεφέρει

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ έχουν κάθε λόγο να είναι πανευτυχείς το τελευταίο διάστημα, αφού μετά από είκοσι χρόνια με σκαμπανεβάσματα κατάφεραν επιτέλους να παντρευτούν. Μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Παρίσι για το μήνα του μέλιτος και το πάθος τους δεν κρύβεται. Ωστόσο, η ζωή δεν είναι μόνο χαρές, αφού τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν τον Μπεν Άφλεκ να κλαίει και την σύζυγό του να προσπαθεί να τον παρηγορήσει.

Οι δυο τους πάντως φαίνεται να περνάνε πολύ καλά, αν κρίνουμε και από τα διάφορα στιγμιότυπα στα οποία τους έχουν πιάσει οι φωτογράφοι. Την μία χέρι-χέρι στο κέντρο του Παρισιού, την άλλη να φιλιούνται παθιασμένα σε παγκάκι. Ωστόσο οι ρυθμοί του ταξιδιού φαίνεται να έχουν εξουθενώσει τον Άφλεκ που απαθανατίστηκε σε τρομερό πλάνο να κοιμάται εξαντλημένος πάνω στο σκάφος.

Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου - Ο Άφλεκ κλαίει και η Jlo τον παρηγορεί

Ο ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ συγκινημένος και να ξεσπάει σε κλάματα με τη σύζυγό του να τον φιλάει και να τον παρηγορεί. Δεν είναι ξεκάθαρος ο λόγος στον οποίο οφείλεται το ξέσπασμα του αλλά ό,τι και να συνέβη είχε τον άνθρωπό του που τον στηρίζει και στις ευτυχείς αλλά και στις δύσκολες στιγμές, την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο Μπεν Άφλεκ κλαίει στο μήνα του μέλιτος και η Λόπεζ τον παρηγορεί

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ σε στιγμιότυπο βαριάς συναισθηματικής φόρτισης

Ο ασύλληπτος όρος στο προγαμιαίο τους συμβόλαιο

Στην δημοσιότητα βγήκαν κάποιοι όροι στο προγαμιαίο τους συμβόλαιο από το 2022, και ένας από τους οποίους φαίνεται να υπάρχει και στο τωρινό που υπέγραψαν πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Marca όταν το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά, η Lopez φέρεται να ζητούσε στο συμβόλαιό της τέσσερις σεξουαλικές συνευρέσεις εβδομαδιαίως. Όρος ο οποίος, εικάζεται ότι, δεν άλλαξε ούτε στο προγαμιαΐο συμβόλαιο που υπογράφηκε και πριν από τον πρόσφατο γάμο του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mail, πέρα από τον παραπάνω όρο στο συμβόλαιο μεταξύ των μελών του ζευγαριού υπήρχαν περιορισμοί και όροι για απιστία του Ben Affleck, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν έπειτα από μια βραδιά που πέρασε ο ηθοποιός με στρίπερ.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε: «Το προγραμιαΐο συμβόλαιο υπογράφεται για να προστατεύονται τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο. Σε περίπτωση που υπάρξει χωρισμός ο καθένας κρατά τα χρήματά του. Εκτός αν ο Ben απιστήσει ξανά. Αυτό που θέλει η Jennifer είναι να διασφαλίσει πως αυτό δεν θα συμβεί».

Σε μια συνέντευξή του το 2003 ο Ben Affleck είχε αρνηθεί την ύπαρξη των παραπάνω όρων: «Δεν μπορείς να βάλεις νόμους σε μία συμπεριφορά. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο άτομο που έχεις δίπλα σου και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Να πιστεύεις πως θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν».

Όσον αφορά στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους αυτή τη φορά, το ζευγάρι φέρεται να είχε διαφωνία για το τι να συμπεριλάβει, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τώρα υπήρχαν περισσότερα χρήματα στο τραπέζι. Το πιο πρόσφατο prenup της Jlo και του Ben Affleck είχε κάποιες νέες σκέψεις.

Μια πηγή, σύμφωνα με το celebrities site Suggest, είπε ότι τα παλιά ζητήματα επανέρχονται στην επιφάνεια, καθώς συζητιούνται οι λεπτομέρειες που πρέπει να συμπεριληφθούν σε αυτό.«Όλα εξετάστηκαν πολύ λεπτομερώς. Δεδομένου ότι πλέον υπάρχουν και παιδιά στη μέση, σε αυτό το συμβόλαιο όλα έγιναν με περισσότερη ευαισθησία και προσοχή».