Μπεν Άφλεκ - «Σούσουρο» με τη φωτογραφία που τον δείχνει να κοιμάται στο ταξίδι του μέλιτος με την JLo

Το Twitter «τρελάθηκε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπεν Άφλεκ - «Σούσουρο» με τη φωτογραφία που τον δείχνει να κοιμάται στο ταξίδι του μέλιτος με την JLo

Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες ο Μπεν Άφλεκ και όχι άδικα. Ο γάμος του με την JLo (δείτε εδώ στιγμιότυπα) και το περιβόητο συμβόλαιο για τις ερωτικές επαφές τους, έχουν τραβήξει την προσοχή του κοινού, το οποίο στέλνει καθημερινά... αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον χολυγουντιανό ηθοποιό.

Αυτή τη στιγμή, το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται στο ταξίδι του μέλιτος και ο Μπεν Άφλεκ κατάφερε να έρθει και πάλι στην επικαιρότητα, καθώς κυκλοφόρησε στα social media μία φωτογραφία που τον δείχνει να κοιμάται πάνω στο σκάφος του.

Μπεν Άφλεκ ταξίδι του μέλιτος

Ο ηθοποιός έγινε αμέσως trend στο Twitter, με τους χρήστες να τον στηρίζουν και να καταλαβαίνουν την κούρασή του, δίνοντας απλά επικές ατάκες.

Τα tweets για τον Μπεν Άφλεκ

Δεν κοιμάται όμως μόνο στο ταξίδι του μέλιτος ο Μπεν Άφλεκ

Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ μπορεί και να θεωρείται ο γάμος της χρονιάς, καθώς η τραγουδίστρια έχει φτάσει σε σημείο να αλλάξει μέχρι και το όνομα με το οποίο έχτισε την καριέρα της για χάρη του. Οι δυο τους ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, ενώ μετά το Λας Βέγκας ταξίδεψαν στο Παρίσι για να ξεκινήσουν το ταξίδι του μέλιτος.

Ο φωτογραφικός φακός του εντόπισε καθισμένους σε ένα παγκάκι, αφού σταμάτησαν για να ξεκουραστούν από την βόλτα τους και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν, με το ζευγάρι να μη δίνει καμία απολύτως σημασία για τα βλέμματα του κόσμου που είχαν στραφεί πάνω τους.

«Ήταν σαν δύο έφηβοι σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Πολύ στοργικοί, πολύ προσεκτικοί. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος εκείνη την ώρα και δεν υπήρχαν περισπάσεις. Ήταν μόνο αυτοί», ανέφερε, μάλιστα, μία πηγή στο εξωτερικό.