Jennifer Lopez: Αλλάζει το όνομά της μετά τον γάμο με τον Ben Affleck και οι φαν γίνονται έξαλλοι

Δεν τη γλίτωσε την κριτική η λατίνα σταρ...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Jennifer Lopez: Αλλάζει το όνομά της μετά τον γάμο με τον Ben Affleck και οι φαν γίνονται έξαλλοι

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 20 χρόνια σχέσης αλλά και χωρισμών και οι φαν του αγαπημένου ζευγαριού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ωστόσο η απόφαση της γνωστής τραγουδίστριας να αλλάξει και το όνομα της μετά το γάμο για χάρη του καλού της φαίνεται να μην ευχαρίστησε και πολύ τους θαυμαστές και κάποιοι δεν της χαρίστηκαν στα social media.

Ο γάμος που όλοι περιμέναμε έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στις 16/7 στο Λος Άντζελες κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού το ζευγάρι πέρα από συγγενείς και φίλους δεν επιθυμούσε να πλησιάσει κανείς. Μάλιστα για να εξασφαλίσουν ότι δε θα βρεθούν αντιμέτωποι με κάποιον επίμονο παπαράτσι η φανατικό θαυμαστή, προσέλαβαν και ειδική ασφάλεια για το χώρο.

Η αλλαγή στο όνομα της Τζένιφερ Λόπεζ που σήκωσε αντιδράσεις

Η Λατίνα τραγουδίστρια ενημέρωσε τους φανς της για το ευχάριστο γεγονός μέσω του ιστότοπου οnthejlo.com, όπου η ίδια μοιράζεται βίντεο από σημαντικές της στιγμές.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε να υπογράψει το συγκεκριμένο άρθρο με το όνομα Jennifer Lynn Affleck, ενώ όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που υποβλήθηκαν στο Ληξιαρχείο η διάσημη σταρ θα αλλάξει το επίθετό της σε Τζένιφερ Άφλεκ. Ωστόσο στα social media ξέσπασαν αντιδράσεις μετά την απόφαση αυτή, καθώς θεωρήθηκε από πολλούς αναχρονιστική.

Άλλαξε δύο νυφικά φορέματα στο Λας Βέγκας - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο των ''Bennifer''

Η ίδια στις φωτογραφίες που κοινοποίησε στην πλατφόρμα της φαίνεται να φοράει δύο διαφορετικά λευκά φορέματα, ένα μακρύ αμάνικο αρχικά και έπειτα ένα λευκό δαντελένιο με έξω τους ώμους. Το μαλλί της ήταν πιασμένο στο μπροστινό μέρος, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό και σε γήινους τόνους. Ο ηθοποιός, από την άλλη πλευρά, φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και λευκό σακάκι, που τα συνδύασε με μαύρο παντελόνι και μαύρο παπιγιόν στο λαιμό.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική. Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι.

Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα.

Έμειναν ανοιχτά μέχρι αργά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς κάποτε χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο βασιλιάς (αλλά αν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Elvis, αυτό θα μας κόστιζε κάτι παραπάνω)», είναι τα λόγια από το κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Παντρεύτηκαν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ

Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ