Ακύρωσε εκτάκτως την συναυλία του στην Γλυφάδα ο Χρήστος Δάντης

Εκδόθηκε ανακοίνωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ακύρωσε εκτάκτως την συναυλία του στην Γλυφάδα ο Χρήστος Δάντης

Κανονικά σήμερα Τετάρτη 27/7, λίγες ημέρες μετά τις διακοπές του, ήταν να πραγματοποιηθεί η συναυλία του Χρήστου Δάντη στην Γλυφάδα, ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ακυρώνεται λόγω σημαντικού προβλήματος.

Όπως αποκάλυψε ο πιανίστας της ομάδας του τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του. Για το λόγο αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί η εμφάνιση του.

Η ανακοίνωση του Δάντη για την συναυλία

«Η σημερινή συναυλία στην Γ' Μαρίνα Γλυφάδας δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω σοβαρού τραυματισμού του Πιανίστα μου. Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία. Λυπάμαι πολύ και εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση στον Αντώνη Καμαρλίγκο».

Δάντης συναυλία Γλυφάδα

Στήριγμα του η Ασημίνα

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ζευγάρι εδώ και κάποια χρόνια και παρ' όλα αυτά είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι που μπήκε το κορίτσι του στο Survivor 5.

Ο τραγουδιστής τη στήριξε από την αρχή μέχρι και την ημέρα του ημιτελικού, που τραγούδησε για πάρτη της. Και αφού λοιπόν, τελείωσε και αυτή η δοκιμασία, τώρα πια είναι ελεύθεροι να ζήσουν τον έρωτα τους και μάλιστα την Τετάρτη 20/7 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το πρώτο τους κοινό ποστ.

Ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία με την αγαπημένη του από τα παρασκήνια στο Βεάκειο όπου έδωσε συναυλία. Η παίκτρια του Survivor, το «βουνό» όπως την αποκαλεί και την αποκαλούν οι φανς της, δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα της μέσα στο ριάλιτι όπως είναι φυσικό - αντιθέτως ήταν άκρως εντυπωσιακή.

«Λίγοι αντιλαμβάνονται ότι τη ζωή δεν την κανονίζουμε μόνοι μας, αλλά κάποιος που δε γνωρίζουμε.
Καλό καλοκαίρι βουνό μου @asixatz_», έγραψε στη λεζάντα.

Το πρώτο κοινό ποστ του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου