«Περάσαμε δύσκολα και...» - Αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και το ανακοίνωσε στο instagram

«Τα καλύτερα είναι μπροστά»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Περάσαμε δύσκολα και...» - Αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και το ανακοίνωσε στο instagram

Η Χρύσα Φώσκολου για ολόκληρα 10 χρόνια ήταν στο δυναμικό του ΑΝΤ1 όπου την φετινή τηλεοπτική σεζόν την είδαμε επίσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη (του οποίου κινδύνευσε το σπίτι του) όπου κρατούσαν συντροφιά στους τηλεθεατές καθημερινά.

Η γνωστή δημοσιογράφος το πρωί της Τετάρτης (27/7) ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον σταθμό του Αμαρουσίου με μια ανάρτησή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιας και η ίδια είναι αρκετά ενεργή καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές της.

Η ανακοίνωση της Χρύσας Φώσκολου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

«10 ολόκληρα χρόνια…Αν και μισώ τους αποχαιρετισμούς οφείλω για κάποιους ανθρώπους κ όχι για εμένα να γράψω δυο λόγια. Όταν πέρασα το κατώφλι του σταθμού μη γνωρίζοντας τίποτα για το επάγγελμα μας όλοι εσείς με πήρατε απ το χέρι σαν να ήμουν δικό σας παιδί…

Μεγαλώσαμε μαζί, κινδυνεύσαμε σε δύσκολα ρεπορτάζ και πάλι.. μαζί, γελάσαμε μαζί… Περάσαμε δύσκολα και εύκολα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον απ εσάς γιατί είστε πραγματικά οικογένεια μου.. Αν όμως έπρεπε να αναφέρω ποιοι άνθρωποι διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα και με άντεξαν στην πιο ατίθαση δεκαετία μου, αυτοί ήταν η Νανσυ Τασση, ο Κωστας Θωμάκος και η Άννυ Ζιωγα.. (μην γκρινιάζεις ως εδώ σε ακούω Αντώνη Παπαδακη σ αγαπω κ εσένα).

Είμαι ευγνώμων και τυχερή που πάντα στη ζωή μου γνώριζα σπουδαίους ανθρώπους που έδειχναν τον δρόμο για να γίνω καλύτερη. Έτσι και τώρα γνώρισα έναν ακόμα που εμπιστεύτηκα απ την πρώτη στιγμή. Τα καλύτερα είναι μπροστά.. Για όλα αυτά σας ευχαριστώ.. μάθαμε να λέμε καλημέρα μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε!!».

Δεν λέει να φύγει από το πλευρό του - Έχει δεχτεί 4 προτάσεις και τις έχει αρνηθεί όλες για τον Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης εδώ και πολλά χρόνια έχει σταθερούς συνεργάτες οι οποίοι δεν θέλουν να φύγουν από το πλευρό του. Για αρκετούς δημοσιογράφους ο παρουσιαστής ήταν δάσκαλος και από αυτούς έχουν μάθε πολλά.

Χθες 2/7, στην εκπομπή Όλα Γκουντ, αποκαλύφθηκε το όνομα ενός συνεργάτη του που ενώ έχει δεχθεί τέσσερις προτάσεις τις έχει αρνηθεί όλες, καθώς δεν θέλει να αποχωρήσει από το Καλημέρα Ελλάδα (δείτε την τηλεθέαση που σημειώνει)

«Ξέρετε πόσες προτάσεις είχε ο Λάζος φέτος; Τέσσερις! Να τα λέμε και αυτά. Εγώ οφείλω να το πω έτσι για έναν εργάτη, ένα παιδί πολύ κεφάτο στη δουλειά του και πολύ αποτελεσματικό. Ο Λάζος Μαντικός είχε τέσσερις προτάσεις και το λέω γιατί το ξέρω» τόνισε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Επέλεξε, μου το είπε και ο ίδιος για να είμαστε σίγουροι, να παραμείνει στον Γιώργο Παπαδάκη. «Αφροδίτη, ψηφίζω Γιώργο Παπαδάκη και Καλημέρα Ελλάδα» μου είπε» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.