Νίκος Βέρτης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της συντρόφου του, Εμμανουέλας

Για μπάνιο σε γνωστή παραλία της Μυκόνου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Βέρτης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της συντρόφου του, Εμμανουέλας

Μπορεί πολλά να έχουν ειπωθεί για την προσωπική ζωή του Νίκου Βέρτη, ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε πως όχι μόνο έχει σχέση αλλά και είναι πολύ σοβαρή αφού μετράει 5 χρόνια. Ο τραγουδιστής θέλει να κρατάει τα προσωπικά του μόνο για τον ίδιο, αφού θέλει να τα προστατεύει από την έκθεση των media για αυτό και δεν είχε γίνει καμία σχέση του γνωστή - μέχρι σήμερα!

Με την αγαπημένη του λοιπόν (δείτε φωτογραφίες της εδώ) είναι μαζί 5 χρόνια και πολύ ευτυχισμένοι. Βρίσκεται δίπλα του συνεχώς, ωστόσο διακριτικά για να μην μαθευτεί ο έρωτας τους.

Λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης του, ο Νίκος Βέρτης εντοπίστηκε από τον φακό του Mykonoslive.tv να απολαμβάνει τις βουτιές του σε κοσμική παραλία του νησιού.

Στο νησί των ανέμων βρέθηκε για την συναυλία που πραγματοποίησε και έτσι συνδύασε δουλειά και χαλάρωση.

Η εμφάνιση του Βέρτη στην Μύκονο

Πόσα πήρε για τη συναυλία που έδωσε

Η Μύκονος κάνει ρεκόρ στις τιμές - φωτιά στη συναυλίες της, αφού όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγες μέρες τον Αύγουστο έρχεται στο νησί ο γνωστός ράπερ 50 - Cent για μία και μοναδική συναυλία και το ποσό που θα πάρει για δύο ώρες performance αλλά και για τη μεταφορά του με ιδιωτικό αεροπλάνο από και προς την Αμερική, έχει πολλά μηδενικά.

Η σειρά των πρώτων τραπεζιών είχε μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να προκαταβάλουν τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρώσουν την κράτηση. Στη τιμή περιλαμβανόταν μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα.

Αντίστοιχα ακριβές ήταν και οι υπόλοιπες σειρές των τραπεζιών με τις τιμές να ξεκινάνε από 350 ευρώ το άτομο έως 850 ευρώ το άτομο. Οι διοργανωτές ζήτησαν από το κόσμο να βρίσκεται στο παραλιακό μαγαζί στις 10 το βράδυ για να ξεκινήσει η διαδικασία του σερβιρίσματος με τον καλλιτέχνη να ανεβαίνει στη σκηνή περίπου δυο ώρες μετά.

Η αφίσα για τη συναυλία του Βέρτη στη Μύκονο

Η σκηνή που θα τραγουδήσει ο Νίκος Βέρτης στη Μύκονο