Ταυτίστηκαν οι μέλλουσες μανούλες Τούνη και Γαστεράτου - Η ανάρτηση της δεύτερης που έφερε το repost

Τι είναι αυτό που τις ενώνει;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ταυτίστηκαν οι μέλλουσες μανούλες Τούνη και Γαστεράτου - Η ανάρτηση της δεύτερης που έφερε το repost

Τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και η Μαντώ Γαστεράτου πρόκειται αργά η γρήγορα να γίνουν μαμάδες, αφού διανύουν και οι δύο μια όμορφη περίοδο εγκυμοσύνης. Βέβαια πέρα από την ευτυχία, υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές σε μία τέτοια φάση καθώς το σώμα και ο οργανισμός μιας γυναίκας αντιμετωπίζει πολλές αλλαγές. Ένα story λοιπόν τέτοιου περιεχομένου που ανέβασε η Γαστεράτου έγινε αφορμή για να το αναδημοσιεύσει η Ιωάννα Τούνη, φανερά ανακουφισμένη όπως γράφει που δεν είναι η μόνη που νιώθει έτσι.

Η γνωστή influencer άλλωστε μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, έχει παραδεχθεί στους followers της ότι δεν περνάει και πολύ εύκολα ως οργανισμός τη φάση αυτή. Πολλά είναι τα stories που έχει κάνει, όπου δηλώνει πως νιώθει ανακατωσούρες, αδυναμία, ενώ και οι ορμονικές της αλλαγές της προκαλούν αδυναμία να διαχειριστεί τα συναισθήματά της.

Η ανάρτηση της Γαστεράτου για τις ορμονικές διαταραχές στην εγκυμοσύνη

«Οι ορμόνες μου χορεύουν τσα-τσα-τσα, jtouni σε νιώθω», γράφει η φωτογραφία που δημοσίευσε η Γαστεράτου με την Τούνη να την αναδημοσιεύει και να γράφει ανακουφισμένη «Χαχαχα, ευτυχώς δεν είμαι η μόνη».

Με αυτό τον τρόπο έδωσε και δύναμη η μία στην άλλη, αφού και η Γαστεράτου θα γίνει και δεύτερη φορά μαμά ενώ είναι έτοιμη να γεννήσει σύντομα, ενώ η Ιωάννα Τούνη θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και είναι τριών μηνών έγκυος.

Η ανάρτηση της Μαντως Γαστεράτου για τις ορμονικές διαταραχές στην εγκυμοσύνη

«Δεν με άφησε να βγω το Σαββατοκύριακο» - Η εγκυμοσύνη στάθηκε εμπόδιο για την Ιωάννα Τούνη

Όπως είπαμε και παραπάνω η γνωστή influencer περνάει μία πολύ δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα όμορφη περίοδο στη ζωή της αφού για κακή της κακή της η εγκυμοσύνη της είναι αρκετά ζόρικη και πολλά από τα συμπτώματα την ταλαιπωρούν.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, και ο γυναικολόγος της της εξήγησε πως δεν θα ήταν καλή ιδέα να βγει και να βρεθεί σε κάποια παραλία αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24/7), καθώς εξαιτίας και του καύσωνα μπορεί να προκληθούν διάφορα προβλήματα και να επηρεαστεί η υγεία της ίδιας, αλλά και του μωρού.

«Εγώ κανονικά σήμερα θα έπρεπε να είμαι σε μια θάλασσα, σε μια πισίνα, σε κάτι με νερό τέλος πάντων, αλλά έμεινα σπίτι, δεν πειράζει. Δε με άφησε η γυναικολόγος μου να βγω το Σαββατοκύριακο. Μου είπε ότι έχει πάρα πολύ υψηλή θερμοκρασία. Θα μου πέσει η πίεση και θα πέσω και εγώ κάτω. Οπότε κάθομαι εδώ πέρα»