«Είναι η τελευταία μέρα...» - Βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το κανάλι

Και όχι... δεν είναι ο παρουσιαστή της εκπομπής Σήμερα.

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι η τελευταία μέρα...» - Βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το κανάλι

Πως αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ ανακοίνωσε πρόσωπο του σταθμού, βγαίνοντας σήμερα Τετάρτη 27/7 στον αέρα της εκπομπής Σήμερα. Την δημοσιογράφο αποχαιρέτησε ο παρουσιαστής, Δημήτρης Οικονόμου (ο οποίος ήρθε πρόσφατα σε άσχημη θέση), μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

«Θέλω να χαιρετήσω τη Χριστίνα, γιατί χωρίζουνε οι δρόμοι μας. Είναι η τελευταία μέρα που βρισκόμαστε εδώ σε αυτό το πλατό. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον» είπε αρχικά.

«Πέρασα πάρα πολύ καλά, αγαπάω τους φίλους μου στον ΣΚΑΪ, που είστε εσείς. Τα επαγγελματικά είναι κύκλοι, ανοίγουν, κλείνουν…Αλίμονο, όλα καλά» απάντησε και συμπλήρωσε: «Καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα. Με φίλους θα είσαι κι εκεί πάλι».

Το βίντεο του ΣΚΑΙ με την αποχώρηση

Πριν την δημοσιογράφο αποχώρησε και η Αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου, το πρωί της Παρασκευής 22/7, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Σήμερα στο κανάλι του ΣΚΑΪ, για τελευταία φορά, αφού από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1.

Έτσι, αφού ήδη είχε προετοιμάσει το κοινό με το πρώτο της "αντίο", έριξε αυλαία χωρίς να είναι καθόλου προετοιμασμένη γι' αυτά που θα πει. Η ίδια δήλωσε πως αισθάνεται απόλυτα ευγνώμων για την ευκαιρία που της δόθηκε 15 χρόνια πριν όταν ξεκίνησε η συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ τόνισε πως πλέον οι συνάδελφοί της έχουν μία άλλη θέση στην καρδιά της. Μάλιστα, απολογήθηκε για τις στιγμές που πήγαν στραβά και ευχαρίστησε το κοινό που την παρακολουθούσε σταθερά.

«Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε συγκινημένη: «Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας».