Γιάννης Μπέζος: Η κόρη του Ηρώ δημοσίευσε σπάνια καλοκαιρινή της φωτογραφία με μαγιό

Απολαμβάνει τις διακοπές της αυτή την περίοδο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γιάννης Μπέζος: Η κόρη του Ηρώ δημοσίευσε σπάνια καλοκαιρινή της φωτογραφία με μαγιό

Την οικογένεια Μπέζου έχουμε συνηθίσει να την ακούμε μόνο μέσα από τα επαγγελματικά τους κατορθώματα. Φυσικά ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη είναι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί που είναι χρόνια στα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα. Ωστόσο και η κόρη τους Ηρώ, ακολουθεί τα βήματά τους και ήδη έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραστάσεις. Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ανέβασε ένα σπάνιο στιγμιότυπο όπου τη βλέπουμε με ολόσωμο μαύρο μαγιό.

Η Ηρώ παραμένει ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, που δουλεύει σκληρά για να γίνει μια πετυχημένη ηθοποιός, όπως και οι γονείς της. Σπάνια ακολουθεί με τα προσωπικά της, ωστόσο έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι διατηρεί σχέση με επίσης γνωστό ηθοποιό, με τον οποίο μάλιστα εκτός από το θεατρικό σανίδι, τους έχουμε δει μαζί και σε κοινές εξόδους.

Η σπάνια φωτογραφία της Ηρώς Μπέζου με μαγιό

Η κοπέλα λοιπόν βρίσκεται σε περίοδο ξεκούρασης από τις πρόβες και τους διαλόγους, και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές. Μοιράστηκε μάλιστα με τους followers της ένα σπάνιο στιγμιότυπο, όπου την βλέπουμε στην παραλία με μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Η Ηρώ Μπέζου με μαύρο ολόσωμο μαγιό στις διακοπές της

Έτσι είναι σήμερα η τηλεοπτική κόρη του Μπέζου, Λίλα από το Άκρως Οικογενειακόν

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1 ήταν και το «Άκρως Οικογενειακόν» όπου ακόμη και σήμερα παρά τις επαναλήψεις σημειώνει καλά ποσοστά τηλεθέασης καθώς αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι συνέχισαν την καριέρα τους στον χώρο της υποκριτικής ενώ κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να χαθούν από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, εμείς αποφασίσαμε να ψάξουμε και να βρούμε πως είναι και τι κάνει σήμερα η τηλεοπτική κόρη του Γιάννη Μπέζου και την Ναταλίας Τσαλίκη, "Λίλα".

Η Ιφιγένια Καλούτσα όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι αγνώριστη καθώς όταν την είδαμε για πρώτη φορά στην μικρή οθόνη ήταν ακόμη πολύ μικρή αφού ήταν μόνο 8 ετών. Πλέον η ίδια έχει κάνει στροφή στην καριέρα της. (Δείτε επίσης τον λόγο που δεν είδαμε και τρίτη σεζόν)

Άκρως Οικογενειακών - Τι κάνει σήμερα η

Πως είναι σήμερα η

Έτσι είναι σήμερα η

Άκρως Οικογενειακόβ - Έτσι είναι σήμερα η