Γιάννης Μπέζος: Η κόρη του, Ηρώ είναι τρελά ερωτευμένη - Ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο σύντροφος της;

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννης Μπέζος: Η κόρη του, Ηρώ είναι τρελά ερωτευμένη - Ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο σύντροφος της;

Ο Γιάννης Μπέζος αναμφίβολα είναι ένα από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς μας καθώς έχει αφήσει για τα καλά το στίγμα του στον χώρο της υποκριτικής. Ο ίδιος έχει πρωταγωνιστήσει σε θρυλικές τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχει ερμηνεύσει σπουδαίους ρόλους σε κορυφαία έργα που έχουν μείνει αξέχαστα.

Όπως είναι λογικό, ο Γιάννης Μπέζος έχει κρατήσει συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουν αρκετοί που τον ακολουθούν τόσα χρόνια είναι το γεγονός πως μαζί με την Ναταλία Τσαλίκη απέκτησαν έναν καρπό από τον έρωτά τους, την Ηρώ.

Της έχει μεγάλη αδυναμία καθώς είναι μοναχοπάιδι ενώ και η ίδια ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της καθώς είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου. Μάλιστα, στην προσωπική της ζωή έχει επιλέξει να συμπορευτεί με τον επίσης ηθοποιό Μιχάλη Τιτόπουλο, καθώς οι δυο τους διατηρούν μια μακροχρόνια σχέση καθώς είναι τουλάχιστον 8 χρόνια μαζί.

Ο σύντροφος της Ηρώς Μπέζου

Ηρώ Μπέζου - Πιο ερωτευμένη από ποτέ

Ηρώ Μπέζου με τον σύντροφό της, Μιχάλη

Αποκλειστική φωτογραφία Ηρώ Μπέζου

Με μαγιό η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη!

Η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, Ηρώ, έχει ακολουθήσει τα βήματά τους και έγινε ηθοποιός. Μάλιστα την είδαμε με μαγίο στη θάλασσα κάτι που ανεβάζει σπανίως

Η ταλαντούχα κοπέλα είναι χαμηλών τόνων και αποφεύγει τα πολλά φώτα της δημοσιότητας και όταν μάλιστα, δεν έχει να κάνει με τη δουλειά της.

Το προηγούμενο διάστημα, η Ηρώ Μπέζου βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο και απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ευχάριστα τα νέα για τον Γιάννη Μπέζο!

Η ίδια είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ και πρόσφατα, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει πάνω σε μια σανίδα με το ολόσωμο μαύρο μαγιό της.

Ηρώ Τσαλίκη