Δύσκολες ώρες για την Παναγιώτα Βλαντή - Τι συνέβη;

Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Παναγιώτα Βλαντή - Τι συνέβη;

Όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η Παναγιώτα Βλαντή έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης καθώς δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που γίνεται "στόχος" καθώς σε ανάλογη ανακοίνωση προχώρησε και η Μαρία Κορνθίου πριν από λίγες ημέρες.

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός το πρωί της Τετάρτης (27/7) δημοσίευσε μια φωτογραφία σε story στο οποίο φαίνονται δύο λογαριασμοί στο TikTok με το όνομά της, και έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Καλημέρα! Αυτά τα δύο προφίλ δεν είναι δικά μου. Δεν έχω Tικτοκ. Μπορείτε να βοηθήσετε να κλείσουν κάνοντας αναφορά».

Η ανάρτηση της Παναγιώτας Βλαντή

Ανάρτηση Βλαντή

Ήρθε η αποκάλυψη 13 χρόνια μετά - Παραλίγο να μην υποδυθεί την «Συλβί» η Παναγιώτα Βλαντή

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 η εκπομπή Κυψέλη υποδέχτηκε την Παναγιώτα Βλαντή, η οποία έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς, όπως άλλωστε συνηθίζει. Αυτή την φορά η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της «Συλβί» στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

«Δεν μπορώ να ξεφύγω από τον ρόλο της Συλβί, κάτι μου έκανε. Φέτος υποδύομαι την Ρωξάνη που είναι και αυτή μια περσόνα ιδιαίτερη αλλά...», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως έχει ζητήσει από τους σεναριογράφους της επιτυχημένης σειράς να γράψουν κάτι για να ξεπεραστεί η Συλβί.

«Ο ρόλος της Συλβί με εξέλιξε πάρα πολύ σαν ηθοποιό, ήταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου, αλλά τα κατάφερα. Φυσικά υπήρχαν πολλές αντιρρήσεις για να παίξω τον ρόλο, γιατί το προφίλ μου ήταν άλλο αλλά οι συντελεστές με ήξεραν και γνώριζαν κατά βάθος ότι μπορώ να το κάνω.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μου έχει πει ότι είχαν κάποιο ενδοιασμό στο να παίξω εγώ αυτό τον ρόλο και είναι λογικό. Μέχρι τότε έπαιζα το κορίτσι της διπλανής πόρτας, δεν είχα ένα προφίλ που θα μπορούσε να τα σαρώσει όλα», κατέληξε η ηθοποιός.