«Τους άντρες δεν τους ρωτάτε, μόνο τις γυναίκες» - Η Βλαντή ξεσπά με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

«Δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσω την κοινωνία...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τους άντρες δεν τους ρωτάτε, μόνο τις γυναίκες» - Η Βλαντή ξεσπά με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

H Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ελένη την Τετάρτη του Πάσχα 27/4 και μεταξύ άλλων μίλησε για την ερώτηση, που της προκαλεί τον μεγαλύτερο εκνευρισμό, όταν αποφασίζει να προβεί σε δημόσιες δηλώσεις.

Η ηθοποιός είναι πολύ καλά στη ζωή της και πορεύεται ευτυχισμένη μαζί με τον άντρα της. Το γεγονός ότι δεν έχουν αποκτήσει παιδί μέχρι σήμερα, είναι κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί και η συνεχής προσκόλληση των δημοσιογράφων στο θέμα αυτό, της προκαλεί εκνευρισμό.

Γενικότερα ξεσπά για το ζήτημα αυτό χωρίς να σημαίνει πως το παίρνει προσωπικά, απλώς θέλει με τον τρόπο της να συμπαρασταθεί σε όσες γυναίκες δε θέλουν ή δε μπορούν να γίνουν μητέρες.

Οι δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή για την απόκτηση παιδιού

«Δεν υπήρχε περίπτωση με εμένα να ακούσω την κοινωνία ότι πρέπει να παντρευτώ στα 30 και μέχρι τα 35 να έχω παιδί. Εάν συνέβαινε ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να το έκανα. Πιο πολύ με ενοχλεί η ερώτηση για το παιδί γιατί φέρνουν σε δύσκολη θέση μια γυναίκα.

Μια γυναίκα μπορεί όντως μερικές φορές να προσπαθεί να κάνει παιδί και να μην μπορεί ή τη στιγμή που την ρωτούν μπορεί να έχει κάνει μια αποβολή ή μπορεί να μη θέλει παιδί και να πρέπει να εξηγήσει το γιατί. Γιατί δεν θέλει», είπε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Το είχα συζητήσει πρόσφατα ότι τους άντρες δεν τους ρωτάτε, μόνο τις γυναίκες», τόνισε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Φοβόμουν πολύ το γάμο και...» - Η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογείται για το σύζυγό της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκο Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε την Τετάρτη 6/4 η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, την οποία φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha στο Άσε μας ρε μαμά.

Η γνωστή ηθοποιός, που έχει μιλήσει ανοιχτά για την παρενόχληση που έχει βιώσει στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση της με τον Γιάννη Βλάχο, αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω».

«Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα τώρα γιατί να προχωρήσω; Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. Με φόβιζε όλο αυτό. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα όμως έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι», εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή.