Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Έξαλλη η Παναγιώτα Βλαντή: «Είναι σκληρή αυτή η ερώτηση, καλό είναι να μην τα ακουμπάμε τέτοια θέματα»

Τι συνέβη;

Έξαλλη η Παναγιώτα Βλαντή: «Είναι σκληρή αυτή η ερώτηση, καλό είναι να μην τα ακουμπάμε τέτοια θέματα»
News 15.04.2022 09:35
Από Ίρις Βίλα

Συνέντευξη στον Θάνο Ξάνθο για το «ΕΓΩ» παραχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή η οποία μεταξύ άλλων ενοχλήθηκε από μια ερώτηση ενώ τόνισε πως δεν πρέπει να τίθεται στις γυναίκες. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός "έσπασε" την σιωπή της και αναφέρθηκε για πρώτη φορά για την παρενόχληση που δέχτηκε

Οι δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή

Είπατε πρόσφατα ότι σας ενοχλεί που σας ρωτούν «πότε θα κάνετε παιδί». Εξηγήστε το μου λίγο αυτό.

Αρχικά είναι μία πολύ προσωπική ερώτηση, γιατί μία γυναίκα μπορεί να παλεύει να κάνει παιδί και να μην μπορεί. Επίσης, μπορεί μία γυναίκα να έχει χάσει ένα παιδί και να είναι σκληρή αυτή η ερώτηση. Καλό είναι να μην τα ακουμπάμε τέτοια θέματα, αν ο ίδιος ο συνεντευξιαζόμενος δεν μπει στη διαδικασία να το συζητήσει.

Είναι πολύ προσωπική υπόθεση το πότε και το πώς θέλει κάποιος να κάνει οικογένεια. Είναι σκληρό κι ευαίσθητο θέμα να ρωτάς μία γυναίκα, ειδικά άνω των 40 κάτι τέτοιο. Θέλει λεπτότητα και σεβασμό η προσωπική ζωή του άλλου.

Έχετε εκφράσει την επιθυμία να υιοθετήσετε ένα παιδί, έχετε ξεκινήσει διαδικασίες;

Ναι φυσικά και το έχουμε σκεφτεί κι εγώ και ο σύζυγός μου ο Γιάννης. Δεν έχουμε μπει σε κάποια διαδικασία, απλά είναι κάτι που δεν το έχουμε απορρίψει. Θαυμάζω τους ανθρώπους που υιοθετούν ένα παιδάκι.

«Είναι πάρα πολύ άκομψη ερώτηση» - Ξέσπασε στον αέρα της ΕΡΤ η Παναγιώτα Βλαντή

Στην εκπομπή «Κυψέλη» και τη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 3/3 η Παναγιώτη Βλαντή, με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί «Σιωπηλή λίμνη». Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ερώτηση που την ενοχλεί να δέχεται αλλά και στη βοήθεια που έχει δεχθεί από την ψυχανάλυση.

Οι δηλώσεις της Παναγιώτης Βλαντή

«Είναι πάρα πολύ άκομψη ερώτηση να σε ρωτούν αν θα κάνεις παιδί ή αν θες να κάνεις παιδί. Εμένα με ενοχλεί ιδιαιτέρως αυτό και εκεί θα ήθελα οι δημοσιογράφοι να σέβονται τις γυναίκες.

Σε έναν άντρα δεν κάνουν την ερώτηση αυτή ποτέ, στις γυναίκες την κάνουν και ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι η σχέση της γυναίκας με τον χρόνο είναι διαφορετική από αυτή που έχει ο άντρας με τον χρόνο σε σχέση με το παιδί.

Η ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια, με κάποιες διακοπές και κάποια διαλείμματα, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι κάτι το οποίο το οποίο ήθελα πάρα πολύ όταν δεν μπορούσα να διαχειριστώ δικά μου θέματα. Χρειαζόμουν βοήθεια και δεν δείλιασα στιγμή να τη ζητήσω. Οι υγιείς θέλουν να κάνουν ψυχανάλυση απλώς υπάρχουν ταμπού», κατέληξε η ηθοποιός, η οποία ράγισε καρδιές με την εξομολόγηση που έκανε πρόσφατα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παναγιώτα Βλαντή: "Είχα χάσει μια δουλειά επειδή μου έλεγαν να..."

Παναγιώτα Βλαντή: Δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από το γάμο της

Share