Τρυφερές στιγμές στη θάλασσα για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά - Διακοπές στο Ψαρονήσι

Φουλ in love μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρυφερές στιγμές στη θάλασσα για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Κωνσταντίνο Δανιά - Διακοπές στο Ψαρονήσι

Μπορεί η συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΙ να κόπηκε λίγο περίεργα θα λέγαμε, ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν τα έχει βάψει μαύρα και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Στο πλευρό της βρίσκεται ο σύντροφος της Κωνσταντίνο Δανιά, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 1 χρόνο.

Το ζευγάρι κάνει τις βόλτες του και τις βουτιές του στη θάλασσα στο πανέμορφο Ψαρονήσι μαζί με τα σκυλάκια τους, στα οποία έχουν μεγάλη αδυναμία. Ειδικά, η Ιωάννα που τα παίρνει παντού μαζί της.

Οι αναρτήσεις Μαλέσκου - Δανιά από τις διακοπές

Τόσο η Ιωάννα Μαλέσκου όσο και ο Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν κάνει αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram. Βέβαια, αποφεύγουν να κάνουν κοινές καθώς δεν θέλουν να εκθέσουν την σχέση τους στα media.

Να σημειωθεί μεταξύ άλλων πως πολλά έχουν ακουστεί για τα επαγγελματικά της παρουσιάστρια με πολλούς να λένε μέχρι και πως θα μείνει εκτός τηλεόρασης. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες "έκλεισε" με πολύ γνωστό κανάλι που δεν περιμένει κανείς...

Η διαφορά ηλικίας

Η παρουσιάστρια είναι full in love με τον Κωνσταντίνο Δανιά, τον οποίο γνώρισε χάρη στην αγάπη που έχουν και οι δυο με τα ζώα, αφού εκείνος είναι εκπαιδευτής σκύλων.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος της Ιωάννας είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Dani Dogs, μίας εταιρείας που ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων, αλλά και σε στοχευμένα προϊόντα για σκύλους, ενώ μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Μυτιλήνη. Τα τελευταία χρόνια μένει στη Δάφνη Αττικής, και σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή.

37 ετών. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι γενημμένη 14 Φλεβάρη του 1989 και είναι 33 ετών, ενώ όπως έχει κυκλοφορήσει ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι 37 ετών. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ταξίδεψαν εκτός Αθηνών.

Ιωάννα Μαλέσκου Κωνσταντίνος Δανιάς διαφορά ηλικίας