"Πρώτες ημέρες στο σπίτι με το μωρό" - Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία της Αλίκης Κατσαβού

Από τότε που ζούσε ο Κώστας Βουτσάς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου 2 χρόνια από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσά έφυγε από τη ζωή μετά από "μάχη" που έδινε για τη ζωή του, ωστόσο, η σύζυγος του Αλίκη Κατσαβού δεν τον ξεχνάει λεπτό. Ο καρπός της αγάπης τους, Φοίβος, θα της τον θυμίζει πάντα - δείτε πόσο έχει μεγαλώσει.

Η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, όπως για παράδειγμα φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Κώστα, αλλά και βόλτες με το γιο της.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις πρώτες ημέρες που γέννησε και είχε πάρει στο σπίτι το μωράκι της. Την εν λόγω φωτογραφίες είχε τραβήξει ο Κώστας Βουτσάς.

Η φωτογραφία της Αλίκης Κατσαβού

Κατσαβού Βουτσάς

«Ο Κώστας Βουτσάς με ολοκλήρωσε...»

Η κάμερα του «Τι Λες Τώρα» συνάντησε, το πρωί της Κυριακής 13/3, στις κούνιες την Αλίκη Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο, ο οποίος πρόσφατα έκανε μια απρόσμενη κίνηση στο μνήμα του πατέρα του που είχε πάει να τον συναντήσει. Μάλιστα, ο μικρός του χρόνου πρόκειται να πάει στο δημοτικό. Όταν, δε, η Αλίκη Κατσαβού ρωτήθηκε για την καθημερινότητά της χωρίς τον Κώστα Βουτσα στο πλευρό της, η ίδια συγκινήθηκε αρκετά.

«Προσπαθώ να είμαι σωστή μαμά, όσο με βοηθάει το μυαλό, οι αντιλήψεις μου και οι γνώσεις μου. Ο Κώστας είναι εδώ, στην καρδιά του απλού κόσμου και πολύ περισσότερο σε μένα και στον Φοίβο, που είναι η οικογένειά μας. Δεν τον έχουμε ξεχάσει. Ο Κώστας είχε και πολλά να κάνει και πολλά να πει.

Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που συνάντησα τον Κώστα. Χωρίς αυτόν θα ήμουν μισή. Ο Κώστας με ολοκλήρωσε, μου χάρισε ένα παιδί και είναι ότι καλύτερο συνέβη ποτέ στην ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού και πρόσθεσε ότι ακόμα δεν αισθάνεται έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Προς το τέλος της συνέντευξης εκείνη τραγούδησε για τον Κώστα Βουτσά τα «Ήσυχα βράδια» της Αρλέτας και δεν μπόρεσε να μην βουρκώσει.