Δεν σταματάει να τις χαζεύει - Η Χριστίνα Μπόμπα ''λιώνει'' για τις δίδυμες κόρες της

Έχουν μεγαλώσει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν σταματάει να τις χαζεύει - Η Χριστίνα Μπόμπα ''λιώνει'' για τις δίδυμες κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο καλός της Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται στο νησί των ανέμων συνδυάζοντας μαζί διακοπές αλλά και την προετοιμασία της βάφτισης των κοριτσιών τους, η οποία από ότι φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει.

Το ζευγάρι έχει την τύχη να μην είναι μόνο του στη Μύκονο, αλλά να απολαμβάνει παράλληλα και της βοήθειας των δύο γιαγιάδων των μικρών, με αποτέλεσμα οι δουλειές να μοιράζονται καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, η μανούλα δε χάνει ευκαιρία να βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν και να το αποτυπώνει σε φωτογραφίες, όπως αυτή που δημοσίευσε την Τετάρτη 27/7 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Χριστίνα Μπόμπα καμαρώνει τις κορούλες της

Δίδυμα - Τανιμανίδη

Πότε και που θα γίνει η βάφτιση των διδύμων

Τις δίδυμες κόρες τους ετοιμάζονται να βαφτίσουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης οι οποίοι έχουν προγραμματίσει το μυστήριο για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, προκειμένου τα κορίτσια τους να πάρουν και επισήμως τα ονόματα Αριάννα και Φιλίππα.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα επιθυμούν να οργανώσουν μια ξεχωριστή, εορταστική ημέρα, που θα συνδυάζει την οικογενειακή ευτυχία τους με την αγάπη τους για τα ελληνική νησιά, μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στους ίδιους αλλά και στους καλεσμένους της.

Ήδη βρίσκονται στη Μύκονο και κάνουν διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα προχωρούν τις προετοιμασίες για τη διπλή βάφτιση. Λεπτομέρειες για το μυστήριο δεν έχουν διαρρεύσει, όμως οι πληροφορίες της Real κάνουν λόγο για ένα μεγάλο πάρτι, όπου η Χριστίνα και ο Σάκης θα μοιραστούν την χαρά τους με τους αγαπημένους τους.

Αν και στο μυαλό τους υπήρχε το ενδεχόμενα η βάφτιση να γίνει στη Σίφνο, όπου είχαν παντρευτεί, η Μύκονος φαίνεται να κερδίζει τελικά έδαφος στην προτίμησή τους, Στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα η κουμπάρα και πολύτιμη φίλη τους, Μαρίνα Βερνίκου.

Ετοιμάζονται για την βάφτιση των διδύμων Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα