Δυσάρεστα νέα για την Ελευθερία Αρβανιτάκη - Αναγκάστηκε να αναβάλει τη συναυλία της στη Χίο

Τι συμβαίνει με την αγαπημένη τραγουδίστρια;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δυσάρεστα νέα για την Ελευθερία Αρβανιτάκη - Αναγκάστηκε να αναβάλει τη συναυλία της στη Χίο

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είχε προγραμματισμένη μια συναυλία για τις 30 Ιουλίου στη Χίο. Ωστόσο η αγαπημένη ερμηνεύτρια στάθηκε άτυχη, αφού όπως ενημέρωσε το κοινό της μέσω Twitter o κορωνοϊός χτύπησε και σε εκείνη την πόρτα. Έτσι αναγκάστηκε να αναβάλει τη συναυλία και να οριστεί εκ νέου ημερομηνία αρκετά αργότερα, μετά το πέρας του καλοκαιριού.

Η καλλιτέχνης έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των καλλιτεχνών που βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό το τελευταίο διάστημα και αναγκάζονται να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες συναυλίες τους. Τελευταία στη λίστα ήταν η Ελένη Φουρέιρα, που αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο προγραμματισμένες συναυλίες αφού βρέθηκε θετική.

Η ανάρτηση της Αρβανιτάκη στο Twitter για τον κορωνοϊό - Ποια θα είναι η νέα ημερομηνία

Έγραψε λοιπόν στην πλατφόρμα:

«Το προσπαθήσαμε να μη συναντηθούμε με τον covid αλλά ήταν αναπόφευκτο. Είμαι θετική και εγώ οπότε θα πρέπει να μεταφέρουμε την συναυλία μας στη Χίο που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 30 του Ιούλη. Νέα ημερομηνία Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου», ενημέρωσε μέσω twitter η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η αποκάλυψή της για τη μητέρα της και την αποδοχή της

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» είχε παραχωρήσει συνέντευξη η Ελευθερία Αρβανιτάκη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την έως τώρα πορεία της στη μουσική σκηνή ενώ από την άλλη θέλησε να κάνει και μια αποκάλυψη για τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια. Φοβόταν τις ουσίες και τις κακές παρέες. Η ζωή του πατέρα μου είχε σκαμπανεβάσματα. Ο πρόωρος θάνατός του πιστεύω είχε σχέση με αυτό.

Γυναίκα στο σπίτι και ο άντρας στη δουλειά» είπε πως ήταν κάτι που ποτέ δεν της άρεσε, και την έκανε να σκεφτεί πολύ το πώς πρέπει να είναι η ζωή μιας γυναίκας, σήμερα. Σκληραίνεις όταν πρέπει να κάνεις διαπραγματεύσεις και να ορίσεις τα πράγματα γύρω σου.

Πότε αδικείται η οικογένειά σου, πότε η τέχνη σου», είπε, ενώ πιστεύει πως η οικογένεια γίνεται με τα δύο παιδιά, όταν έχουν παρέα και μεγαλώνουν μαζί.»