Μόνο με καψουροτράγουδα μπορεί να αντέξει - Τα παράπονα της Καινούργιου για μουσική σε μπαρ μετά τον χωρισμό

Μετά τα όσα έγιναν με τον Φίλιππο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μόνο με καψουροτράγουδα μπορεί να αντέξει - Τα παράπονα της Καινούργιου για μουσική σε μπαρ μετά τον χωρισμό

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις και έτσι αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές της στη Μύκονο μαζί τον Νίκο Κοκλώνη, παρ' όλο που όλοι περίμεναν να είναι στο πλάι του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Μια ανάρτηση, που έκανε η ίδια από το νησί έδωσε όλες τις απαντήσεις για το ποιος χώρισε ποιον και πλέον τα stories, που κάνει από τις βραδινές εξόδους της, τονίζουν το προφανές, πως το θέλει ακόμη. Πιο αναλυτικά, σε έξοδο σε μπαρ του νησιού την Τρίτη 26/7 η παρουσιάστρια έκανε παράπονα για τη μουσική με ήπιο τρόπο. Στη συνέχεια, όμως ξεκαθάρισε πως μόνο ελληνικά τραγούδια μπορούσαν να την κρατήσουν στο μαγαζί, μιας και ο χωρισμός δεν ''παλεύεται'' διαφορετικά.

Τα παράπονο της Κατερίνας Καινούργιου σε νυχτερινή της έξοδο στη Μύκονο

Πως ήλθε το οριστικό τέλος για Φίλιππο και Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια ενώ πριν μερικούς μήνες αποφάσισαν να τα σπάσουν, γεγονός πως επηρέασε πολύ την ψυχολογία της παρουσιάστρια.

Το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει και πάλι πιο κοντά δίνοντας την εντύπωση ότι ο έρωτας ανάμεσά τους δεν είχε σβήσει. Σ' αυτή την νέα ευκαιρία, όμως, όπως είχε γράψει το περιοδικό Ciao υπήρχαν όροι και μάλιστα πολύ σκληροί (δείτε εδώ τι είχε ζητήσει ο επιχειρηματίας από την παρουσιάστρια), οι οποίοι δεν ακολουθήθηκαν ενώ είχαν συμφωνηθεί.

Τσαγκρίδης καινούργιου επανασύνδεση και χωρισμός

Οι τριβές ξεκίνησαν και πάλι και ο καθοριστικός καυγά έγινε σε ένα πολύ γνωστό beach bar της παραλιακής, σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, όπου οι παριστάμενοι τους είδαν να συνομιλούν πολύ έντονα και λίγο αργότερα την Κατερίνα να φεύγει, αφήνοντας μόνο του τον εφοπλιστή (δείτε εδώ φωτογραφία ντοκουμέντο).

Όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο περιοδικό, αυτή τη φορά το τέλος είναι οριστικό καθώς και η ίδια διαπίστωσε ότι δεν γίνεται να είναι μαζί με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν αισθάνεται άνετα με την δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Αυτή την φορά η Κατερίνα Καινούργιου έχει στεναχωρηθεί πολύ λιγότερο, λένε οι ίδιοι άνθρωποι, καθώς πλέον είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένη και η ίδια σε όσα θέλει και σε όσα δεν μπορεί να ανεχτεί.