Δεν ξεκολλάει από πάνω του - Full in love η Παναγιώταρου με τον Σχίζα στις κοινές διακοπές τους στη Κρήτη

Φωτογραφία από την παραλία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν ξεκολλάει από πάνω του - Full in love η Παναγιώταρου με τον Σχίζα στις κοινές διακοπές τους στη Κρήτη

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να κατάφεραν να κρύψουν σχεδόν έναν χρόνο τον έρωτά τους, όμως τώρα δεν τους φοβίζουν τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον κυκλοφορούν παντού μαζί και ανταλλάσσουν συνεχώς φιλιά.

Το ζευγάρι, που έμεινε πολλούς μήνες χωριστά, δοκιμάστηκε όσο ποτέ άλλοτε και αφού ο Στάθης επέστεψε από το survivor 5 και το κέρδισε, έκανε τις πρώτες του κοινές διακοπές στην Κρήτη. Εκεί λοιπόν, απολαμβάνουν τα μπάνια τους στη θάλασσα και ο ένας τον άλλον, δημοσιεύοντας που και που στιγμιότυπα στο instagram από την απόδρασή τους.

Οι διακοπές του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην Κρήτη

Ο Σχίζας ανακοίνωσε μια και έξω τις βλέψεις που έχει για την Παναγιώταρου

O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των όσων είπαν, αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν σχετικά με το επόμενο βήμα της σχέση τους, που συζητιέται ιδιαίτερα.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο, που είναι ξανά μαζί μετά από τόσους μήνες απόστασης, που είχαν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα βιαστούν να κάνουν κινήσεις, που αφορούν στη σχέση τους και με πρώτο βήμα να είναι η συγκατοίκηση, καθώς και οι δύο είναι σε φάση, που ψάχνουν σπίτι.

«Μόνο καλά πράγματα φαντάζομαι για αυτό το κορίτσι». «Σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε. Ο Στάθης πριν μπει στο παιχνίδι άφησε το σπίτι του, είμαι σε φάση που κι εγώ ψάχνω σπίτι οπότε θα μείνουμε στο ίδιο» αποκάλυψαν.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Κάνουμε εκπομπή κάθε μέρα στο σπίτι».