«Πόσο ευγνώμων νιώθω...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με το μήνυμα της Τέα Πρέλεβιτς για την κατάψυξη ωαρίων

«Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πόσο ευγνώμων νιώθω...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με το μήνυμα της Τέα Πρέλεβιτς για την κατάψυξη ωαρίων

Η Τέα Πρέλεβιτς αποτελεί και εκείνη με τη σειρά της μια από τις πολλές γυναίκες, η οποία αποφάσισε μετά τον χωρισμό από τον γάμο, που είχε κάνει να προβεί στη διαδικασία κατάψυξης ωραρίων, διασφαλίζοντας έτσι μια μελλοντική εγκυμοσύνη.

Η γυναίκα είναι πολύ χαρούμενη για την επιλογή της αυτή και δεν τη μετανιώνει ούτε μετά τις παρενέργειες, που αισθάνθηκε στο σώμα της και αυτό αποδεικνύεται από την πολύ τρυφερή ανάρτηση, που έκανε την Τετάρτη 27/7 στο προφίλ της στο instagram υποστηρίζοντας δημόσια την όλη διαδικασία.

Το νέο μήνυμα της Τέας Πρέλεβιτς για την κατάψυξη ωαρίων

«Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είχα την εντύπωση ότι η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν μια νέα τεχνολογία – η πραγματικότητα είναι όμως ότι υπάρχει εδώ και πάνω από 30 χρόνια, κι εξελίσσεται διαρκώς! Τον τελευταίο καιρό μάλιστα άλλαξε και η νομοθεσία σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση & το ηλικιακό της όριο.

Όλες οι γυναίκες μπορούν πλέον να καταψύξουν τα ωάριά τους – όχι μόνο για ιατρικούς, αλλά και για προσωπικούς λόγους (το λεγόμενο “social freezing”). Θέλω να ξαναπώ άλλη μια φορά, με αφορμή τα παραπάνω, το πόσο ευγνώμων & τυχερή νιώθω για την εποχή που ζούμε… Η επιστήμη + η νομοθεσία βαδίζουν σταθερά προς το όφελος της σύγχρονης γυναίκας».

Τέα Πρέλεβιτς

«Το ερωτικό κομμάτι τελικά δεν βγήκε»

Η Τέα Πρέλεβιτς παρευρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, το πρωί της Πέμπτης 5/5 και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον γάμο της με τον πρώην σύντροφό της, αλλά και την προσωπική της ζωή μετά από αυτόν.

Ο πρώην άντρας της ήταν μέλος της βασιλική οικογένειας της Ινδίας και, όπως εξήγησε, ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος, όπως πολλές κοπέλες φαντάζονται τον δικό τους και ακόμη περισσότερο. Ήταν μαζί για πολύ καιρό και ήταν πραγματικά ερωτευμένοι, ωστόσο μετά από χρόνια ο έρωτας πέρασε και ο χωρισμός δεν άργησε. Παρόλα αυτά, διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Σε αυτή τη φάση της ζωής της δηλώνει πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους γύρω της, αλλά και όσα έχει καταφέρει στη ζωή της, ενώ μίλησε και για την απόφασή της να καταψύξει τα ωάριά της, διαδικασία που έχει ολοκληρωθεί, καθώς φοβάται πως παρόλο που είναι νέα, το μέλλον είναι απρόβλεπτο και θέλει να εξαφαλίσει ένα σίγουρο μέλλον για την ίδια.

«Ο γάμος μου ήταν σίγουρα μια εμπειρία ζωής. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, πολύ ερωτευμένοι. Ήμουν και μικρή. Ο πρώην μου ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. Ήταν σαν ένα παραμύθι της Disney. Αρραβωνιαστήκαμε στην Σαντορίνη, ήταν όλα τόσο ρομαντικά αλλά όσο να είναι πέρασε ο καιρός, μεγαλώσαμε μαζί και το ερωτικό κομμάτι τελικά δεν βγήκε.

Είμαστε τυχεροί και οι δύο, έχουμε δουλέψει για να έχουμε μια υπέροχη φιλική σχέση, είναι μέλος της οικογένειας μου και εγώ της δικής του. Έχουμε χωρίσει τρία χρόνια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις έναν άνθρωπο που ήταν κάποτε κολλητός σου. Αυτό ήταν η σχέση μας. Προσπαθήσαμε να είμαστε μοντέρνοι», σημείωσε.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε για την προσωπική της ζωή: «Σε αυτή τη φάση είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι τυχερή, έχω όλους τους ανθρώπους γύρω μου, την οικογένεια μου, την υγεία μου».

Σχετικά με την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, η Τέα Πρέλεβιτς ανέφερε: «Είναι κάτι που σκεφτόμουν πάρα πολύ καιρό. Μπορεί να θεωρώ τον εαυτό μου πολύ νέα ηλικιακά, δυστυχώς η φύση δεν συμφωνεί μαζί μας.

Από τη στιγμή που γεννιόμαστε υπάρχει αυτή η αντίστροφη μέτρηση για το πότε θα γίνουμε μητέρες. Η επιστήμη είναι στο πλευρό μας και μπορούμε πλέον να παγώσουμε τον χρόνο για να έχουμε αυτή την ασφάλεια για το μέλλον να δημιουργήσουμε οικογένεια».