Τέα Πρέλεβιτς: «Το σώμα μου...» - Η αποκάλυψη για τις παρενέργειες μετά την κατάψυξη ωαρίων

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέα Πρέλεβιτς: «Το σώμα μου...» - Η αποκάλυψη για τις παρενέργειες μετά την κατάψυξη ωαρίων

Πριν έναν μήνα, η Τέα Πρέλεβιτς ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, κάτι που έκανε η ίδια γνωστό μέσα από συνέντευξή της στην Super Κατερίνα. Από τότε, η ίδια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες από την διαδικασία.

Πριν μερικές μέρες, η διαδικασία τελείωσε και η ίδια θέλησε να δώσει μερικές απαντήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις παρενέργεις που είχε.

Οι παρενεργείες της Τέας Πρέλεβιτσς μετά την κατάψυξη ωαρίων

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις αλλαγές στο σώμα της με τις ορμόνες: «Πολλές φίλες ανάμεσά σας με ρώτησαν αν οι ορμόνες που λαμβάνω για τη διαδικασία της κατάψυξης των ωαρίων μου προκάλεσαν αλλαγές στον μεταβολισμό μου ή με έκαναν να πάρω απότομα βάρος!

Χωρίς δεύτερη σκέψη σας απαντώ «Όχι!», δεν υπάρχει απολύτως καμία τέτοια παρενέργεια. Μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς, στις δύο φωτογραφίες που μοιράζομαι μαζί σας (μία σημερινή, που είμαι διακοπές και έχω ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία + μία πριν ξεκινήσω τις ενέσεις ορμόνης), για να δείτε ότι το σώμα μου δεν έχει καμία διαφορά. Λίγο απλά πρήστηκε η κοιλίτσα μου που είναι απόλυτα φυσιολογικό και θα υποχωρήσει σε λίγες μέρες…».

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα ψώνια στην Γλυφάδα για την Άννα και Τέα Πρέλεβιτς

Η Άννα Πρέλεβιτς μαζί με την αδερφή της Τέα Πρέλεβιτς φαίνεται πως είναι αρκετά αγαπημένες μιας και είναι αρκετά ενεργές στα social και δημοσιεύουν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά αποφάσισαν να απολαύσουν την βόλτα τους στην Γλυφάδα κάνοντας τα ψώνια τους.

Όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες που απαθανάτισε η κάμερα του YouWeekly.gr είναι και οι δύο άκρως εντυπωσιακές. Οι δυο αδερφές επέλεξαν αυτή τη φορά ένα αθλητικό look με φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Να τονίσουμε πως η Άννα Πρέλεβιτς είναι τρελά ερωτευμένη με τον Νικήτα Νομικά και δεν διστάζει πλέον να το φανερώσει.

Βόλτα στην Γλυφάδα για τις αδερφές Πρέλεβιτς

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις αδερφές Πρέλεβιτς

Γλυφάδα - Έξοδος για τις αδερφές Πρέλεβιτς

Πρέλεβιτς - Αποκλειστικές φωτογραφίες