Τέα Πρέλεβιτς: Ολοκλήρωσε την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων

«Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε για εμένα αυτό το υπέροχο ταξίδι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέα Πρέλεβιτς: Ολοκλήρωσε την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων

Πριν έναν μήνα, η Τέα Πρέλεβιτς ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, κάτι που έκανε η ίδια γνωστό μέσα από συνέντευξή της στην Super Κατερίνα. Από τότε, η ίδια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες από την διαδικασία.

Οι αναρτήσεις Τέας και Άννας Πρέλεβιτς για την ολοκλήρωσε της διαδικασίας κατάψυξης ωαρίων

«Κατάψυξη ωαρίων .. DONE! Αδερφούλα μου, είμαι τόσο περήφανη που στέλνεις αυτό το ηχηρό μήνυμα χειραφέτησης σε όλες τις γυναίκες. Κορίτσια μου, αν η οικογένεια είναι στα σχέδιά σας, αλλά όχι άμεσα, η επιστήμη πλέον σας επιτρέπει με ασφαλή & εύκολο τρόπο να “παγώσετε” το χρόνο και να γίνετε μητέρες όταν κι εάν εσείς το θελήσετε, χωρίς να έχετε το άγχος του χρόνου να σας πιέζει.

Μέσα από την εμπειρία της αδερφής μου θα σας έλεγα σαν πρώτο βήμα να κάνετε μία εξέταση γονιμότητας ΑΜΗ. Εγώ την έκανα πριν 2 εβδομάδες (δεν γνώριζα καν ότι υπάρχει τέτοια εξέταση αίματος). Δυστυχώς μέσα από αυτό το ταξίδι της αδερφής μου κατάλαβα πως δεν υπάρχει επαρκής ή σωστή ενημέρωση πάνω στο θέμα της γονιμότητας στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, αλλά από την άλλη είδα πόσο έχει εξελιχθεί η επιστήμη και πόσο ελεύθερη μπορεί να νιώσει πλέον μία γυναίκα από τις (χρονικές + μη) πιέσεις που της ασκεί η κοινωνία», έγραψε η αδερφή της, Άννα, στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram.

Μετά από λίγο και η ίδια η Τέα δημοσίευσε μια φωτογραφία της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε για εμένα αυτό το υπέροχο ταξίδι της κατάψυξης των ωαρίων μου... Όμως ως Πρέσβειρα για την Ελλάδα της διεθνούς καμπάνιας «Η Σωστή Στιγμή» (@isostistigmi ), έχω πολλή γνώση ακόμα να μοιραστώ μαζί σας σχετικά με τη διατήρηση της γονιμότητας! ????

Χθες πραγματοποιήθηκε η ωοληψία. Καταλαβαίνω πως η βασική έννοια όλων των γυναικών (όπως και η δική μου) είναι αν θα νιώσουν πόνο ή πόσο γρήγορη είναι η ανάρρωση μετά... Νομίζω ότι αυτό το βίντεο επιβεβαιώνει ακριβώς πόσο εύκολη & ανώδυνη είναι η όλη διαδικασία!».

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα ψώνια στην Γλυφάδα για την Άννα και Τέα Πρέλεβιτς

Η Άννα Πρέλεβιτς μαζί με την αδερφή της Τέα Πρέλεβιτς φαίνεται πως είναι αρκετά αγαπημένες μιας και είναι αρκετά ενεργές στα social και δημοσιεύουν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά τους. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά αποφάσισαν να απολαύσουν την βόλτα τους στην Γλυφάδα κάνοντας τα ψώνια τους.

Όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες που απαθανάτισε η κάμερα του YouWeekly.gr είναι και οι δύο άκρως εντυπωσιακές. Οι δυο αδερφές επέλεξαν αυτή τη φορά ένα αθλητικό look με φόρμες και αθλητικά παπούτσια. Να τονίσουμε πως η Άννα Πρέλεβιτς είναι τρελά ερωτευμένη με τον Νικήτα Νομικά και δεν διστάζει πλέον να το φανερώσει.

Βόλτα στην Γλυφάδα για τις αδερφές Πρέλεβιτς

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις αδερφές Πρέλεβιτς

Γλυφάδα - Έξοδος για τις αδερφές Πρέλεβιτς

Πρέλεβιτς - Αποκλειστικές φωτογραφίες