Τέα Πρέλεβιτς: Προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων - «Νιώθω μια ασφάλεια»

«Σήμερα, δεν είμαι έτοιμη για τη μητρότητα, δεν το σκέφτομαι καθόλου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέα Πρέλεβιτς: Προχώρησε σε κατάψυξη ωαρίων - «Νιώθω μια ασφάλεια»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 17/3 η αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς, Τέα, τις οποίες είδαμε πρόσφατα στην πρεμιέρα του Total Blackout.

Η αποκάλυψη της Τέα Πρέλεβιτς για την κατάψυξη ωαρίων

«Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Το πήρα απόφαση και έμαθα ότι το κάνω και σε μια πολύ καλή ηλικία γιατί έκλεισα τα 30 και μου είπαν ότι οι καλές ηλικίες είναι 28 με 36 και από τότε νιώθω μια ασφάλεια.

Νιώθω ότι προσφέρω στον εαυτό μου την ασφάλεια ότι μια μέρα, όταν και εφόσον είμαι έτοιμη και έρθει η σωστή στιγμή, θα μπορώ να έχω μια δική μου οικογένεια, ένα δικό μου παιδάκι. Σήμερα, δεν είμαι έτοιμη για τη μητρότητα, δεν το σκέφτομαι καθόλου και είναι ο λόγος που έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Μου αρέσει να ζω το τώρα. Εκείνη την περίοδο, ζούσα τον μεγαλύτερό μου έρωτα. Μου έκανε πρόταση γάμου, παντρευτήκαμε, έζησα το όνειρό μου και απλά δεν είχε την εξέλιξη που θέλαμε και οι δυο. Δεν το μετανιώνω όμως, θα το ξαναέκανα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ρομαντική βόλτα της Άννας Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός είναι ένα από τα πολύ ερωτευμένα, νέα ζευγάρια του χώρου. Από τότε που ανακοίνωσαν την σχέση τους οι ρομαντικές έξοδοι παίρνουν και δίνουν. Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου 12/3 αποφάσισαν να κάνουν κάτι πιο χαλαρό και να πάνε μια βόλτα για περπάτημα.

Στη Γλυφάδα λοιπόν, βρέθηκαν να περπατάνε χέρι χέρι, με αθλητικό look και οι δύο και γυαλιά ηλίου για να μην τραβάνε όλα τα βλέμματα. Τελικά η κακοκαιρία Φίλιππος δεν ήταν τόσο έντονη και το ζευγάρι απόλαυσε την τρυφερή του έξοδο.

Αξίζει να αναφερθεί εδώ πως ο Νικήτας είναι τόσο σίγουρος για την κοπέλα του και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι πολύ σύντομα την έβαλε στην οικογένεια του. Η Δούκισσα έχει γνωρίσει την Άννα και οι πρώτες αλληλεπιδράσεις τους στα social media είναι γεγονός.

Νικήτας Νομικός - Άννα Πρέλεβιτς