Με πετσέτα στα μαλλιά και άκρως μαυρισμένη η Κέισι Μίζιου - Το κοφτό μαγιό που "έκλεψε" τις εντυπώσεις

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με πετσέτα στα μαλλιά και άκρως μαυρισμένη η Κέισι Μίζιου - Το κοφτό μαγιό που

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Κέισι Μίζιου μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM όπου κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε τόσα μοντέλα. Μπορεί η ίδια να μην μπόρεσε να κακτήσει τον τίτλο της νικήτριας αλλά και το πολυπόθητο έπαθλο ωστόσο κάτι τέτοιο δεν την εμπόδισε από το να συνεχίσει την καριέρα της στο μόντελινγκ.

Το γνωστό μοντέλο είναι πλέον αρκετά ενεργό μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγες ημέρες μαζί με τον σύντροφό της ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές (δείτε εδώ που πήγαν).

Από την άλλη, η Κέισι Μίζιου δεν δίστασε να κάνει μια ακόμη ανάρτηση στην οποία αναστάτωσε τους χρήστες στο instagram καθώς πόζαρε με το μαγιό της σε γνωστό ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Οι αναρτήσεις της Κέισι Μίζιου

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Κέισι Μίζιου για το GNTM

«Με την κυριά Καγιά δεν έχω ξαναμιλήσει μετά το παιχνίδι, δεν έτυχε. Με τον κύριο Μπράτη έχω ανταλλάξει κάποια μηνυματάκια, είναι γλυκύτατος. Με τον κύριο Σκουλό, επίσης, δεν έτυχε, αλλά ελπίζω να συνεργαστώ έξω από το παιχνίδι, όπως και με όλους τους υπόλοιπους κριτές», ανέφερε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.