Με τζάκι και μεγάλο κήπο με γκαζόν - Το σπίτι που μένει ο Γιώργος Λιανός με την Καραλέξη και την κόρη τους

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με τζάκι και μεγάλο κήπο με γκαζόν - Το σπίτι που μένει ο Γιώργος Λιανός με την Καραλέξη και την κόρη τους

Τι και αν μερικές sites τον έβγαλαν μεγιστάνα και πως έχει δικό του σκάφος θηρίο, ο Γιώργος Λιανός μένει σε ένα μικρό και cozy σπίτι μαζί με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κορούλα τους, ενώ σχεδόν καθημερινά τον επισκέπτονται και τα τρία του παιδιά από την πρώτη του σύζυγο.

Ο παρουσιαστής που για αρκετό καιρό και φέτος έλειπε στον Άγιο Δομίνικο λόγω της παρουσίασης του Survivor 5, πλέον έχει επιστρέψει για τα καλά στην Ελλάδα και απολαμβάνει κάθε στιγμή με την οικογένεια του.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Λιανού

Όπως έχουμε δει λοιπόν από το προφίλ του στο Instagram, το σπίτι τους είναι πολύ νεανικό. Έχουν στο σαλόνι τους παραδοσιακό τζάκι, ξύλινα έπιπλα, ενώ εντυπωσιακός είναι ο τοίχος στον οποίο ο παρουσιαστής έχει κρεμάσει τις κιθάρες του, καθώς μην ξεχνάμε πως είναι και τραγουδιστής.

Επίσης, έχουν και έναν πανέμορφο κήπο στον οποίο βλέπει η κουζίνα τους.

Η ζωή του πριν επιστρέψει στην Ελλάδα

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά και είχε πολλά απρόοπτα τα οποία δεν περιμέναμε, αλλά έπρεπε να προσαρμοστούμε. Αυτή είναι και η μαγεία του Survivor, να φέρνεις κάποιους χαρακτήρες και να δεις πως θα αντιδράσουν μέσα στο παιχνίδι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αν θα μπορούσα να δώσω έναν τίτλο στο φετινό Survivor, θα ήταν το παιχνίδι της στρατηγικής. Πολλές φορές μίλαγα με τον αρχισυντάκτη και λέγαμε ότι οι παίκτες έχουν έρθει και διαβασμένοι και προετοιμασμένοι να στήσουν την πορεία τους, ήταν μια πραγματική μάχη».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Μακάρι να γίνει το All Star του Survivor, γιατί είναι κάτι που πρέπει να συμβαίνει κάθε 4 με 5 χρόνια γιατί περνάνε και τα χρόνια για τους παλιούς παίκτες, οπότε γίνεται πιο δύσκολο. Θα ήθελα πολύ να δω και παλιούς και νέους παίκτες να αγωνίζονται».

Και κατέληξε: «Ήταν από τις καλύτερες χρονιές, γιατί η είχα τη χαρά να δω τη μικρή μου, την τέταρτη στη σειρά, να κάνει τα πρώτα της βήματα στον Άγιο Δομίνικο σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν ήταν προστατευμένο, είχα άπλα να τρέξει, να περπατήσει ξυπόλητη στην άμμο και να τρέχει ελεύθερα. Ήταν πολύ μεγάλη χαρά και για εμένα και για την σύντροφό μου».