Έβγαλε το σκάφος σε δημοπρασία στο Instagram - O Λιανός ''τρολάρει'' όσους τον έβγαλαν μεγιστάνα

Με το δικό του μοναδικό χιούμορ...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έβγαλε το σκάφος σε δημοπρασία στο Instagram - O Λιανός ''τρολάρει'' όσους τον έβγαλαν μεγιστάνα

Το Survivor 5 έριξε τίτλους τέλους την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι ο αγαπημένος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός βρήκε επιτέλους την ευκαιρία να αφήσει πίσω τις ζούγκλες του Άγιου Δομίνικου και το στούντιο στο Γαλάτσι και να απολαύσει μερικές διακοπές με την οικογένειά του. Βέβαια οι φήμες που τον έβγαλαν ''σκαφάτο'' δεν τον ευχαρίστησαν και πολύ, οπότε είπε με τον δικό του τρόπο να το ρίξει στην πλάκα, με μια ανάρτηση που έκανε μέσω instagram.

Αφορμή ήταν οι φωτογραφίες που ανέβασε η σύζυγός του Κωνσταντίνα Καραλέξη στο instagram από τις οικογενειακές τους διακοπές στη Σύμη, όπου έκαναν βόλτες στη θάλασσα με ένα σκάφος, ενώ δεν παρέλειψαν να γυρίσουν και το νησί με τα πόδια, γονείς και παιδιά! Αυτά είδαν κάποιοι και πίστεψαν ότι το σκάφος είναι ιδιοκτησία του παρουσιαστή Εκείνος βέβαια την έδωσε την απάντησή του.

Το τρολάρισμα του Γιώργου Λιανού για το ''ιδιόκτητο'' σκάφος του στο Instagram

Με το γνωστό του χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός έγραψε: «Πωλείται ή ανταλλάσσεται (με 7θεσιο αυτοκίνητο λόγω πολυτεκνίας) σκάφος θηρίο ελαφρώς μεταχειρισμένο (2 ώρες χρήσης) ανάγκη απαλλαγής λόγω αυξημένης φορολογίας, βασκανίας».

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Γιώργου Λιανού για το σκάφος

Εκτός από τα δημοσιεύματα τρολάρει και τα MVMA - Μιμήθηκε τον DJ Valentino με την ανύπαρκτη κονσόλα

Την ώρα που ο Σάκης Αρσενίου σηκώθηκε και τραγούδησε στον τελικό του Survivor στο Γαλάτσι, προκειμένου να ξεσηκώσει το κοινό, με την Ευρυδίκη και την Βρισηίδα να χορεύουν όρθιες στα σκαμπό τσιφτετέλι, ο Γιώργος Λιανός προσέφερε τρελό γέλιο στο κοινό και τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής τρόλαρε τον DJ Valentino με την ανύπαρκτη κονσόλα στα φετινά MAD VMA, ένα γεγονός που έγινε viral. Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Λιανός έκανε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις προσποιούμενος ότι παίζει μουσική.

undefined