Survivor 5 - τελικός: Τα έσπασαν όλα Βρισηίδα και Ευρυδίκη με το τσιφτετέλι τους - Αποθεώθηκαν από όλους

Του δωσαν να καταλάβει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - τελικός: Τα έσπασαν όλα Βρισηίδα και Ευρυδίκη με το τσιφτετέλι τους - Αποθεώθηκαν από όλους

Προκειμένου οι δυο φιναλίστ του Survivor 5 Στάθης και Άρης να ξεαγχωθούν και να διασκεδάζουν τον αποψινό 6/7 μεγάλο τελικό, ο Σάκης Αρσενίου πήρε το μικρόφωνο και ξεκίνησε να ερμηνεύει μερικά από τα τραγούδια του.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της μουσικής αυτής στιγμής, η Ευρυδίκη πήρε την Βρισηίδα, πήγαν δίπλα στον τραγουδιστή και τους 2 φιναλίστ, ανέβηκαν πάνω στο σκαμπό και ξεκίνησαν να χορεύουν τσιφτετέλι!

Φυσικά, αποθεώθηκαν από το κοινό και όλοι χτυπούσαν παλαμάκια! Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, προβλήθηκε κι ένα βίντεο με μια φάρσα που είχε κάνει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες και δεν είχε παιχτεί ποτέ στον αέρα!

Το τσιφτετέλι Ευρυδίκης & Βρισηίδας

Με φόρεμα που κόβει την ανάσα και κοτσίδα κάτω από την μέση - Χαμός με την εμφάνιση της Βρισηίδας

Η βραδιά του μεγάλου τελικού του Survivor 5 είναι γεγονός και όλοι έχουν συγκεντρωθεί στο Γαλάτσι για να απολαύσουν τους δύο φιναλίστ και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η παραγωγή. Οι περισσότεροι παίκτες πέρασαν μπροστά από την κάμερα του youweekly.gr και μία από τις προσωπικότητες που απαθανάτισε είναι και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το γνωστό μοντέλο επέλεξε να φορέσει μία μακριά μαύρη τουαλέτα, η οποία είναι στράπλες και έχει σκίσιμο στην περιοχή της κοιλιάς, αλλά και ένα ακόμη μεγαλύτερο στο πόδι που έφτανε πολύ ψηλά. Η εμφάνιση αυτή είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ωστόσο θα έλεγε κανείς πως θυμίζει το χθεσινό (5/7) look της αγαπημένης του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Πέρα όμως από το φόρεμα, τράβηξε τα βλέμματα πάνω της και με το χτένισμά της, διότι δεν έκανε μία απλή κοτσίδα, αλλά δημιούργησε μία πολύ μακριά πλεξούδα που φτάνει κάτω από τη μέση. Δίπλα της είναι και ο σύντροφός της Σπύρος Μαρτίκας.

Στον τελικό του Survivor 5 η Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου στον τελικό του Survivor 5

Βρισηίδα Ανδριώτου

Ανδριώτου - Μαρτίκας