«Είναι κακό πράγμα η ζήλεια» - Τα είπε όλα έξω από τα δόντια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την σχέση της με τον Κατσούλη

«Ό,τι έχω το θέλω δικό μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Είναι κακό πράγμα η ζήλεια» - Τα είπε όλα έξω από τα δόντια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την σχέση της με τον Κατσούλη

Πριν από λίγες ημέρες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media πως τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της σύντροφος διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα η πρώην παίκτρια του Survivor να περάσει μοναχικά γενέθλια για φέτος.

Ωστόσο, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς αποφάσισε να κάνει ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή δίπλα στον Σάκη Κατσούλη για το αν είναι ζηλιάρα.

Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για την προσωπική της ζωή

«Να φανταστώ στα ερωτικά… γιατί γενικότερα στη ζωή μου δεν έχω ζηλέψει ποτέ κάτι, κάποιον. Είναι κακό πράγμα η ζήλεια, αλλά στα ερωτικά μπορώ να πως πως πλέον το ελέγχω. Μικρή ήμουν περισσότερο. Γενικά είμαι πολύ κτητική, ό,τι έχω το θέλω δικό μου».

Ανάρτηση Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Όλοι το ξέρουν αυτό, ισχύει ότι...» - Ο Κατσούλης και η Ρουμελιώτη "λύνουν" τη σιωπή τους για το All Star Survivor

Η κάμερα του Super Κατερίνα, πέτυχε το πρωί της Τρίτης 28/6 τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι όπως έχει ακουστεί στα τηλεοπτικά "πηγαδάκια", είναι ανάμεσα στα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση το τελευταίο διάστημα για το All Star Survivor, και αποκαλύπτουν αν τελικά θα τους δούμε στο νέο αυτό project, ενώ για αυτό έχει μιλήσει και ο Τριαντάφυλλος...

«Όλοι το ξέρουν αυτό, ισχύει ότι μας έγινε πρόταση. Θέλουμε να πάμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει συζητήσεις με πάρα πολλούς παίκτες» παραδέχτηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, από τη δική της πλευρά, είπε πως αν μπουν στο All Star Survivor θα ήθελε πολύ να μπει και η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς τη θεωρεί μια από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει από το παιχνίδι. Και οι δυο όμως ξεκαθάρισαν πως οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι διερευνητικές, χωρίς να θεωρείται τίποτα δεδομένο μέχρι στιγμής.