Η φωτογραφία της Εύης Ιωαννίδου που προκάλεσε την αντίδραση της πρώην πεθεράς της, Μαρίας Καλάβρια

Το σχόλιο που κανείς δεν περίμενε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η φωτογραφία της Εύης Ιωαννίδου που προκάλεσε την αντίδραση της πρώην πεθεράς της, Μαρίας Καλάβρια

Μπορεί η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις να επέλεξαν χωριστούς δρόμους όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο το γνωστό μοντέλο φαίνεται πως έχει κρατήσει πολύ καλές επαφές με την οικογένειά του αλλά και με την μητέρα του, Μαρία Καλάβρια.

Όπως φαίνεται η Μαρία Καλάβρια έχει μεγάλη αδυναμία στην πρώην κοπέλα του γιου της καθώς σε πρόσφατη ανάρτηση της Εύης Ιωαννίδου η ίδια δεν δίστασε να της σχολιάσει κάτω από την ανάρτησή της.

Να σημειώσουμε πως στην συγκεκριμένη ανάρτηση υπήρξε θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες του instagram καθώς οι περισσότεροι φαίνεται να έχουν ανησυχήσει όσο τίποτα με την νέα της εμφάνιση καθώς μοιάζει να έχει στεγνώσει αρκετά.

Το σχόλιο της Μαρίας Καλάβρια κάτω από την ανάρτηση της Εύης Ιωαννίδου

Το σχόλιο στην ανάρτηση της Ιωαννίδου από την Καλάβρια

Μαρία Καλάβρια: Δημοσίευσε φωτογραφία της συντρόφου του γιου της, Εύη Ιωαννίδου - Το δημόσιο σχόλιο της που την αποθεώνει

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστή η σχέση του της Εύης Ιωαννίδου με τον Ίνο Φάις, τον γιο της Μαρίας Καλάβρια η οποία μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία του μοντέλου, κάνοντας ένα σχόλιο για την σχέση τους.

Η Μαρία Καλάβρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά επικοινωνεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές, απαντώντας σε διάφορα ερωτήματά τους.

Πρόσφατα, η ίδια έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια ερώτηση ενός ακολούθου ρώταγε για τις σχέση του γιου της Ίνο Φάις με την Εύη Ιωαννίδου.

«Πως σου φαίνεται η Εύη σαν κορίτσι στο πλευρό του γιου σου;», ήταν η ερώτηση με την Μαρία Καλάβρια να απαντάει «Είναι κούκλα, πανέμορφη και έξυπνη».

Η Μαρία Καλάβρια δημοσίευσε φωτογραφία της Εύης Ιωαννίδου