Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Μανουσάκης: Διαψεύδει ότι βρέθηκε το βαν το οποίο εκλάπη από τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι»

«Δεν είχαμε καμία εξέλιξη»

Μανουσάκης: Διαψεύδει ότι βρέθηκε το βαν το οποίο εκλάπη από τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι»
News 28.07.2022 11:05
Από Ίρις Βίλα

Ο κακός χαμός είχε επικρατήσει τις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με την παραγωγή της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» καθώς εκλάπη το φορτηγό το οποίο διέθετε όλο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα. Βέβαια, η δημόσια έκκληση του σκηνοθέτη, Μανούσου Μανουσάκη φαίνεται πως έπιασε για τα καλά τόπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε το πρωί της Πέμπτης (28/7) στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», το μόνο που βρέθηκε είναι μέρος του εξοπλισμού πεταμένο σε ένα χωράφι και όχι το βαν.

Οι δηλώσεις του Μανούσου Μανουσάκη

«Δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Τα μηχανήματα βρέθηκαν σε ένα χωράφι με καλαμπόκια πεταμένα, κάποια σπασμένα, κάποια σε καλή κατάσταση, μέσα στις λάσπες και τη βροχή. Διασώσαμε ό,τι γινόταν. Κυκλοφόρησε η ψευδής είδηση ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε.

Δεν αληθεύει αυτό. Παρακαλώ όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά όπως μέχρι τώρα και τους ευχαριστούμε γιατί μαζί με την αστυνομία ψάχνουν».

«Ξεκινάει το δεύτερο και εντονότερο κύμα σφαγών...» - Το μεγάλο spoiler του Μανούσου Μανουσάκη για το Κόκκινο Ποτάμι

Είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν στο Κόκκινο Ποτάμι, μιας ιστορικής σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, και ετοιμάζεται να το ξανακάνει από την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο σήμερα αποκάλυψε περισσότερα!

Ο λόγος για τον Μανούσο Μανουσάκη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης 19/7, μίλησε για τις προετοιμασίες της επιστροφή της σειράς σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και για όλα όσα έρχονται προσεχώς στις οθόνες μας.

«Ο δεύτερος κύκλος, η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού ξεκινά από εκεί που τελείωσε ο πρώτος. Δηλαδή 19 Μαϊου του 1919, όπου ο Κεμάλ εκφωνεί τον εμπρηστικό και διχαστικό του λόγο στη Σαμσούντα και ξεκινάει το δεύτερο και εντονότερο κύμα σφαγών της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στα ελληνικά τεκτενόμενα, όπως ο διχασμός και η διεθνής πολιτική, που θα τα βιώσουμε μέσα από το πετσί των ηρώων μας.

Θα δούμε πως η πολιτική σημαίνει ζωή ή θάνατος για τους ανθρώπους και θα περάσουμε στην καταστροφή της Σμύρνης μέχρι το 1923 στην ανταλλαγή των πληθυσμών. Αυτά τα τραγικά τέσσερα χρόνια για τον ελληνισμό».

«Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε για γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη σε έναν συγκλονιστικό χώρο που έχουμε μετατρέψει σε μια αγορά εποχής. Εδώ πέρα θα συντελεστούν δράματα, ευτυχείς και τραγικές στιγμές με τον Όμηρο Πουλάκη και την Αναστασία Παντούση » συμπλήρωσε ο Μανούσος Μανουσάκης στο τέλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κόκκινο Ποτάμι 2: «Η απώλεια του Μίλτου δεν...» - Οι δηλώσεις του Μανούσου Μανουσάκη για την έναρξη των γυρισμάτων

Κόκκινο Ποτάμι: «Είναι ένα προκλητικό εγχείρημα» - Ο Μανούσος Μανουσάκης αποκαλύπτει στον αέρα του OPEN

Share