Απαστράπτουσα και συνοδευόμενη στα σοκάκια της Μυκόνου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το ταξίδι της Καινούργιου

Ξέρει να περνάνε καλά στο νησί των ανέμων...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Απαστράπτουσα και συνοδευόμενη στα σοκάκια της Μυκόνου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το ταξίδι της Καινούργιου

Στη Μύκονο βρίσκονται αυτές τις μέρες η Κατερίνα Καινούργιου με τον φίλο της Χάρη Σιανίδη και ο φωτογραφικός φακός τους ''συνέλαβε'' σε λαμπερή βραδινή τους έξοδο στα σοκάκια του νησιού. Οι δυο τους ήταν ευδιάθετοι και περπατούσαν χέρι - χέρι απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Έτσι μετά το χωρισμό, η συντροφιά ενός καλού φίλου είναι λυτρωτική για κάθε γυναίκα αλλά και άντρα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την επανασύνδεσή τους με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, μαύρα σύννεφα φαίνεται να απλώθηκαν και πάλι πάνω από τη σχέση τους και κάτι οι αναρτήσεις όλο νόημα, κάτι οι χωριστές διακοπές, κάτι η παύση των κοινών εμφανίσεων, δεν ήθελε και πολύ για να συμπεράνει κανείς ότι είναι ξανά χώρια. Πάντως η γνωστή παρουσιάστρια ξέρει να περνάει και μόνη της καλά, αφού και το βράδυ της Τρίτης 26/7 έκανε μερικές αναρτήσεις στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να τα ''σπάει'' σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου.

Η βόλτα του Χάρη Σιανίδη και της Κατερίνας Καινούργιου στα σοκάκια της Μυκόνου

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε ένα υπέροχο μάξι σατέν φόρεμα με ασημένια αστεράκια ενώ ο Χάρης Σιανίδης ένα πιο ανάλαφρο καλοκαιρινό ντύσιμο με φλοράλ πουκάμισο, ιδανικό για βόλτες στο νησί.

Η Κατερίνα Καινούργιου στην βόλτα της με τον Χάρη Σιανίδη στη Μύκονο

Κατερίνα Καινούργιου και Χάρης Σιανίδης χέρι-χέρι στη Μύκονο

Ο δημόσιος καυγάς που τα διέλυσε όλα - Τι δεν πήγε καλά στην επανασύνδεση τους με τον Τσαγκρίδη

Η παρουσιάστρια είχε αφήσει να διαρρεύσει στο περιβάλλον της ότι υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης αλλά τελικά οι προσπάθειες δεν τελεσφόρησαν. Οι τελευταίες κινήσεις της Κατερίνας Καινούργιου δείχνουν ότι ήρθε η ώρα για οριστικό τέλος. Το πρώην ζευγάρι θα τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους και θα περάσουν τελικά χώρια το καλοκαίρι.

Το instagram ήταν αυτό που πρόδωσε τις προθέσεις της ξανθιάς καλλονής και έδειξε ότι η ρήξη είναι δεδομένη. Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow τον πρώην σύντροφό της και έδειξε πως είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει νέα σελίδα στην ζωή της.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης από την άλλη εξακολουθεί να την ακολουθεί και να έχει στο προφίλ του την κοινή τους φωτογραφία από το ταξίδι που είχαν πάει κάποτε στην Ιταλία.

Τσαγκρίδης καινούργιου επανασύνδεση και χωρισμός

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια ενώ πριν μερικούς μήνες αποφάσισαν να τα σπάσουν, γεγονός πως επηρέασε πολύ την ψυχολογία της παρουσιάστρια.

Το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει και πάλι πιο κοντά δίνοντας την εντύπωση ότι ο έρωτας ανάμεσά τους δεν είχε σβήσει. Σ' αυτή την νέα ευκαιρία, όμως, όπως είχε γράψει το περιοδικό Ciao υπήρχαν όροι και μάλιστα πολύ σκληροί (δείτε εδώ τι είχε ζητήσει ο επιχειρηματίας από την παρουσιάστρια), οι οποίοι δεν ακολουθήθηκαν ενώ είχαν συμφωνηθεί.

Οι τριβές ξεκίνησαν και πάλι και ο καθοριστικός καυγά έγινε σε ένα πολύ γνωστό beach bar της παραλιακής, σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, όπου οι παριστάμενοι τους είδαν να συνομιλούν πολύ έντονα και λίγο αργότερα την Κατερίνα να φεύγει, αφήνοντας μόνο του τον εφοπλιστή (δείτε εδώ φωτογραφία ντοκουμέντο).

Όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο περιοδικό, αυτή τη φορά το τέλος είναι οριστικό καθώς και η ίδια διαπίστωσε ότι δεν γίνεται να είναι μαζί με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν αισθάνεται άνετα με την δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Αυτή την φορά η Κατερίνα Καινούργιου έχει στεναχωρηθεί πολύ λιγότερο, λένε οι ίδιοι άνθρωποι, καθώς πλέον είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένη και η ίδια σε όσα θέλει και σε όσα δεν μπορεί να ανεχτεί.