Υβόννη Μπόσνιακ: Στη Μύκονο για ιππασία με την κόρη της πριν τη συναυλία του Ρέμου

Χάρηκαν οικογενειακές στιγμές

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Υβόννη Μπόσνιακ: Στη Μύκονο για ιππασία με την κόρη της πριν τη συναυλία του Ρέμου

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες celebrities, που καταφέρνουν να διατηρούν παράλληλα συγκλονιστικό πρόσωπο και σώμα, αλλά και να συνδυάζει τέλεια την προσωπική της ζωή. Αυτές τις μέρες βρίσκονται οικογενειακώς στη Μύκονο καθώς ο Αντώνης Ρέμος πρόκειται να δώσει συναυλία σε γνωστό μαγαζί του νησιού σήμερα Πέμπτη 28/7. Επί της ευκαιρίας μαμά και κόρη απόλαυσαν τη βόλτα τους στον ιππικό όμιλο.

Προηγουμένως είχαν βρεθεί στην Ίο για την τελευταία συναυλία του Ρέμου πριν από τη σημερινή. Το μαγαζί όπως ήταν φυσικό γέμισε ασφυκτικά και ο κόσμος τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του καλλιτέχνη. Η Ρίτα Γούιλσον δε, σύζυγος του γνωστού ηθοποιού Τόμ Χανκς το διασκέδασε με την ψυχή της, αφού σηκώθηκε και να τραγουδήσει μια μεγάλη ελληνική επιτυχία.

Η επίσκεψη της Μπόσνιακ και της κόρης της στον Ιππικό όμιλο του νησιού

Το γλυκό κοριτσάκι, φωτογραφήθηκε από τη μαμά του την ώρα που χάιδευε ένα άλογο και φαίνεται να περνάει πολύ όμορφα!

Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου χαιδεύει ένα άλογο

Ο Αντώνης Ρέμος δεν ξεχνά να ευγνωμονεί την οικογένειά του για τη στήριξη

Δηλώσεις για τη στήριξη που δέχεται από τη σύζυγό του είχε κάνει παλιότερα στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα ο Αντώνης Ρέμος, με αφορμή την επιστροφή του στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οικογένεια του, στα επαγγελματικά του αλλά και στα σχόλια που έχει δεχθεί για τα κιλά του.

«Δεν έχουμε αφήσει τίποτα στην τύχη, επιμεληθήκαμε τα πάντα, από τον τρόπο που θα μπαίνει ο κόσμος μέσα, πώς θα κάτσει… Θέλω να είναι ένα ταξίδι στις αισθήσεις. Μας αξίζει να ζήσουμε σε χώρους και με προγράμματα που θα μας θυμίσουν άλλες εποχές, πράγματα που ίσως συναντούσαμε αργότερα στο μέλλον. Εγώ τα έφερα λίγο πιο πριν.

Εννοείται ότι θυμάμαι πώς ξεκίνησα το 1987 σε ένα ταβερνάκι στον Λαγκαδά. Οι μνήμες είναι ανεξίτηλες. Ήμουν μείον 40 κιλά, ένα παιδί 18 χρονών που έχει όνειρα και καμιά φορά δεν τα πιστεύει ούτε ο ίδιος. Δεν πίστευα ότι θα φτάσω ως εδώ.

Εδώ τώρα νιώθω ότι κάναμε την επανάσταση, την υπέρβαση. Μέχρι τώρα κοιτούσαμε να κάνουμε πράγματα που αφορούσαν στη σκηνή και μέσα. Φέτος κοιτάξαμε να κάνουμε όλο το περιβάλλον να είναι άνετο για τον κόσμο, ώστε να νιώθει πραγματικά σημαντικός.

Η Ελενίτσα δεν με κάνει ό,τι θέλει, αλλά σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη αγάπη και μια τεράστια ανησυχία και ευθύνη κιόλας. Μεγαλώνει πολύ όμορφα. Εμείς είμαστε τα αφεντικά αλλά οι γυναίκες αποφασίζουν. Ευχαριστώ την Υβόννη που μου στέκεται όλο αυτό το διάστημα που έχω χαθεί λίγο από το σπίτι».