Δε θέλει να μοιάζει με κανένα άλλο νυφικό στην Έλλάδα - Η αποκάλυψη της Πρέλεβιτς για τον γάμο της με τον Νομικό

Δείτε το φόρεμα που πρόβαρε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δε θέλει να μοιάζει με κανένα άλλο νυφικό στην Έλλάδα - Η αποκάλυψη της Πρέλεβιτς για τον γάμο της με τον Νομικό

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και το γνωστό μοντέλο, όπως έχει παραδεχτεί βρήκε στα μάτια του τον άντρα των ονείρων της. Πλέον σχεδόν καθημερινά μας κάνει και από μία αποκάλυψη από τις λεπτομέρειες του γάμου ενώ σε q&a ανέβασε και φωτογραφία από ένα συγκλονιστικό νυφικό που φόρεσε, που ωστόσο δεν θα είναι αυτό που θα φορέσει.

Οι δυο τους πρόσφατα έκαναν και τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Νάξο, που ήταν από τα πρώτα τους κοινά ταξίδια ως ζευγάρι. Φρόντισαν να τραβήξουν πολλές φωτογραφίες και από το πολυτελές κατάλυμα και από τις βόλτες τους στα σοκάκια του νησιού και από τις παραλίες με τα καταγάλανα νερά, αλλά και από τις εξόδους τους για φαγητό.

Η αποκάλυψη για το νυφικό που σκέφτεται να φορέσει η Άννα Πρέλεβιτς

Σε Q&A που έκανε πρόσφατα έδωσε και μερικές πληροφορίες για το πως πρόκειται να είναι το νυφικό που θα φορέσει:

«Όχι ακόμα αλλά νομίζω ότι έχω καταλήξει στο στυλ. Θα ήθελα να έχω ένα Look που δεν είχε κάποια άλλη στην Ελλάδα… δε μπορώ να πω περισσότερα γιατί ο Νικήτας βλέπει τα story μου και θέλω να είναι έκπληξη. Δε θα μοιάζει με αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία» έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς απαντώντας σε ερώτηση για το αν έχει βρει το νυφικό της.

Ελπίζουμε πάντως να επιλέξει ακόμα και το συγκεκριμένο κομμάτι, αφού τόσο το κόψιμο όσο και το σχέδιο της ταιριάζουν πολύ!

Το συγκλονιστικό νυφικό που πρόβαρε η Άννα Πρέλεβιτς για τον γάμο της

Πότε θα πραγματοποιηθεί ο θρησκευτικός τους γάμος

Μέχρι στιγμής καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει για την ημερομηνία του γάμου - παρά τις επίμονες ερωτήσεις που λαμβάνει το μοντέλο- αλλά σίγουρα δεν αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός σκέφτονται να κάνουν θρησκευτικό γάμο, το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς να έχουν αποφασίσει ακόμα το μέρος.