Το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού - Η αποκάλυψη της Αλεξανδράτου για την δυσκολία στην εγκυμοσύνη της

Οι νέες αναρτήσεις της μέλλουσας μανούλας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού - Η αποκάλυψη της Αλεξανδράτου για την δυσκολία στην εγκυμοσύνη της

Μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της λοιπόν, μας έδειξε και το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού της, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο και πως διανύει τους πρώτους μήνες κύησης.

Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία με μαγιό από νησί της Ελλάδας, όπου αποκάλυψε πως "η εγκυμοσύνη δεν αντέχετε", αφού νιώθει άρρωστη όλη ημέρα.

Οι νέες αναρτήσεις της εγκυμονούσας Τζούλιας Αλεξανδράτου

Τζούλια Αλεξανδράτου εγκυμοσύνη

Τζούλια Αλεξανδράτου υπερηχογράφημα μωρού

Με τι ασχολείται σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου

Γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου του 1985 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Σύμφωνα με όσα γράφονται στην Βικιπαίδεια ο πατέρας της, Ζήσιμος Αλεξανδράτος, Έλληνας πολιτικός μηχανικός με καταγωγή από την Κεφαλονιά, ενώ η μητέρα της, Άλισον Χαντ Αλεξανδράτου, πρώην μοντέλο βρετανικής καταγωγής.

Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, την Άρτεμις (δείτε εδώ πως είναι σήμερα), που είναι λαϊκή τραγουδίστρια. Από ηλικία μόλις ενός έτους η Τζούλια Αλεξανδράτου ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο σε διαφημιστικά για εταιρίες στην τηλεόραση ενώ από παιδική ηλικία ξεκίνησε να συμμετέχει σε εκπομπές διαφημίζοντας παιδικά ρούχα γνωστών εταιριών.

Το 2002, σε ηλικία μόλις δεκαέξι ετών, δήλωσε συμμετοχή μέσω του πρακτορείου της στο Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1 για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς-Μις Young '02. Εκεί στις 9 Απριλίου του 2002 κέρδισε τον τίτλο της Miss Young της χρονιάς ξεκινώντας και επίσημα την πορεία της ως μοντέλο, με συμμετοχές σε καμπάνιες και πασαρέλες γνωστών εταιριών.

Τέσσερα χρόνια μετά, και συγκεκριμένα στις 10 Απριλίου του 2006, έλαβε ξανά μέρος στον ίδιο διαγωνισμό για την κατάκτηση αυτή τη φορά του τίτλου Σταρ Ελλάς. Τελικά μετά τη λήξη του διαγωνισμού έφυγε με τον τίτλο της Αναπληρωματικής Star Hellas '06. Αμέσως μετά την συμμετοχή της στο διαγωνισμό ξεκίνησε την συνεργασία της με το Mega Channel έχοντας το ρόλο της συμπαρουσιάστριας του Θέμη Γεωργαντά στο μουσικό show Megalicious Chart Live. Την ίδια περίοδο έκανε το ντεμπούτο της ως τραγουδίστρια στο πλευρό του Ανδρέα Κωνσταντινίδη στο τραγούδι Μόνο Για Σένα. Το καλοκαίρι του 2006 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Εκεί από τον Οκτώβριο ξεκίνησε να παρουσιάζει την μουσική εκπομπή Music Bee στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Τελικά η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της μετά από τρία επεισόδια λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης. Λίγο πριν την λήξη του έτους είχε ήδη φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των περιοδικών Harper's Bazaar, Avanti, On-Off, V Men, Nitro, Γάμος, Ensquire, Celebrity και Εγώ.

Τα υπόλοιπα πολύ γνωστά μέχρι το 2012 που ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Κριστιάν Καρπόζηλο κι άρχισε να χάνεται από την δημοσιότητα. Τον Ιούνιο του 2013 το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Βιέννη όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα. Τρία χρόνια μετά έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού με το διαζύγιο να εκδίδεται στα μέσα του 2017.

Όπως ενημέρωσε η ίδια μέσω απαντήσεων σε story στο Instagram ασχολείται επαγγελματικά με τους χώρους διαμονής. Πιο συγκεκριμένα, απάντησε ότι είναι εισοδηματίας και διαθέτει ξενοδοχεία.

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν έκανε πλάκα ή όντως έχει επενδύσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Παράλληλη, διαθέτει προφίλ και σε γνωστή πλατφόρμα πώλησης προσωπικού υλικού.