Χαμός για ένα αυτόγραφο του Johhny Depp - Τον υποδέχθηκε πλήθος έξω από εστιατόριο στο Παρίσι

Μετά τη δίκη φαίνεται να έγινε ακόμα πιο αγαπητός στο κοινό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χαμός για ένα αυτόγραφο του Johhny Depp - Τον υποδέχθηκε πλήθος έξω από εστιατόριο στο Παρίσι

Στο Παρίσι βρίσκεται αυτή την περίοδο ο πασίγνωστος ηθοποιός Johhny Depp για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, «La Favorite», όπου θα υποδυθεί το Λουδοβίκο ΙΣΤ' της Γαλλίας. Έχει αφήσει πίσω προσωρινά τουλάχιστόν την τραυματική εμπειρία της πολυετούς δίκης με την Amber Heard και συνεχίζει κανονικά την καριέρα του. Ωστόσο μετά την αθώωσή του φαίνεται να έχει γίνει ακόμα πιο αγαπητός στο κοινό, αφού μετά από πρόσφατο δείπνο του σε εστιατόριο της γαλλικής πρωτεύουσας δεκάδες θαυμαστές τον περικύκλωσαν για ένα αυτόγραφο.

Στα πλαίσια μάλιστα της νέας του ταινίας ο ηθοποιός είναι αναγκασμένος να μάθει και γαλλικά. Δασκάλα του μάλιστα είναι μια γοητευτική κοκκινομάλλα, με την οποία πραγματοποίησαν και κάποιες κοινές εμφανίσεις, πυροδοτώντας έτσι τις φήμες για σχέση. Η Daily Mail μάλιστα φρόντισε να κάνει πλήρες ρεπορτάζ προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση και να απαντήσει στο ερώτημα του κοινού.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση αγάπης προς τον Johnny Depp στο Παρίσι

Oι φωτογραφίες ''μιλάνε'' από μόνες τους.

Ο Τζόνι Ντεπ βγαίνει από το εστιατόριο που δειπνούσε στο Παρίσι

Δεκάδες θαυμαστές περιμένουν για ένα αυτόγραφό του Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές του

Florian Poitout/AbacaPress / SplashNews.com

Η Amber Heard συνεχίζει να επιμένει ότι έκανε λάθος το δικαστήριο

Μπορεί ο Johnny Depp να πανηγύρισε στο άκουσμα της δικαίωσης του από το δικαστήριο, μετά από μία δίκη που καθήλωσε τον πλανήτη και δίχασε τους πάντες, ακόμη και πολύ δικά του άτομα, μετά τις κατηγορίες που ακούγονταν από την πρώην σύζυγό του, ωστόσο νέες εξελίξεις και πληροφορίες αλλάζουν τα δεδομένα.

Η πλευρά της ηθοποιού Amber Heard, ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας, από την οποία κλήθηκε να πληρώσει συνολικά 15 εκατομμύρια δολάρια στον πρώην σύζυγό της.

Εκπρόσωπος της επιβεβαίωσε ότι η νομική της ομάδα κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για έφεση. Μιλώντας στη βρετανική Metro, είπε: «Πιστεύουμε ότι το δικαστήριο έκανε λάθος και εμπόδισε μια δίκαιη δίκη και ετυμηγορία, σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία. Ως εκ τούτου, ασκούμε έφεση κατά της ετυμηγορίας. Αν και γνωρίζουμε ότι η σημερινή κατάθεση της έφεσης θα πυροδοτήσει αντιδράσεις, πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα για να διασφαλίσουμε τη δικαιοσύνη».

Η απάντηση της νομικής ομάδας του ηθοποιού ήταν πως: «Οι ένορκοι άκουσαν τα εκτενή στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης των έξι εβδομάδων και κατέληξαν σε μια σαφή και ομόφωνη ετυμηγορία ότι η ίδια η κατηγορούμενη δυσφήμησε τον κ. Ντεπ σε πολλές περιπτώσεις. Παραμένουμε βέβαιοι για την υπόθεσή μας και ότι αυτή η ετυμηγορία θα συνεχίσει να ισχύει».