Δύσκολες ώρες για την Σούλα Λιάκου - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Σούλα Λιάκου - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η ιδιοκτήτρια του γνωστού ξενοδοχείου της Μυκόνου, «Cavo Tagoo», Σούλα Λιάκου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στην εντατική.

Οι τελευταίες πληροροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Όπως όλα δείχνουν τα επόμενα 24ωρα είναι αρκετά κρίσιμα για την υγεία της καθώς μετά από την ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε, έχασε λίγο αργότερα τις σιαθήσεις της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με ελικόπτερο, από τη Μύκονο όπου βρισκόταν, στην Αθήνα.

Να τονίσουμε πως είναι ένα πρόσωπο αρκετά αγαπητό στους στο νησί ενώ διατηρεί φιλίες με πολλούς σταρ της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Μάλιστα, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η Ελένη Βιτάλη η οποία διέκοψε την συναυλία της.

Πόσο κοστίζει ένα βράδυ στο ξενοδοχείου της Μυκόνου, «Cavo Tagoo»

Μιας και ο υδράργυρος έχει φτάσει στα ύψη ολοένα και περισσότεροι έχουν ετοιμάσει τις βαλίτσες τους προκειμένου να πάνε είτε με φίλους είτε με το ταίρι τους σε έναν προορισμό προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους μακριά από τις υποχρεώσεις τους αλλά και την ρουτίνα.

Ένα από τα πιο αγαπημένα ξενοδοχεία της Μυκόνου είναι και το Cavo Tagoo το οποίο τους καλοκαιρινούς μήνες γεμίζει από διάφορα ονόματα των celebrities τόσο της εγχώριας όσο και της ξένης showbiz. Μάλιστα, η οικοδέσποινα ή αλλιώς επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου όπως θα δείτε και στο προφίλ της στα social τους υποδέχεται με τον πιο θερμό τρόπο κάνοντάς τους να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους.

Άραγε πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο; Μετά λοιπόν από μια γρήγορη αναζήτηση που κάναμε, φαίνεται πως το συγκεκριμένο έχει μεγάλη ζήτηση. Ωστόσο ένα δίκλινο δωμάτιο που βρήκαμε για μια βραδιά στις 3 Αυγούστου κοστίζει 1,450€.

Φυσικά, έχει πολλά τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως είναι για παράδειγμα, δωρεάν WIFI, Voice Mail, Flat Screen TV, Air Conditioning και πολλά άλλα. Ωστόσο, η θέα που θα έχετε στο δωμάτιό σας θα σας "κόψει" την ανάσα.

Cavo Tagoo - Ξενοδοχείο στην Μύκονο

Ξενοδοχείο στη Μύκονο - Cavo Tagoo

Cavo Tagoo - Πόσο κοστίζει μια βραδιά στο Cavo Tagoo