Ξεπέρασε κάθε φαντασία η Σάσα Σταμάτη με τις αναλογίες της - Τα πόδια γαζέλας και το μαγιό που "έκλεψαν" τις εντυπώσεις

Όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπέρασε κάθε φαντασία η Σάσα Σταμάτη με τις αναλογίες της - Τα πόδια γαζέλας και το μαγιό που

Η Σάσα Σταμάτη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό της στα βράχια. Αναμφίβολα, διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα καθώς τα πόδια της θυμίζουν αναλογίες μοντέλων της Victoria's Secret .

Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις της η Σάσα Σταμάτη δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει στην κάμερα του «Open Weekend» εάν η τηλεόραση είναι κάτι που της λείπει, (δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα ανέφερε η ίδια).

Η ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη που προκάλεσε πανικό

«Θεωρείται υποβαθμισμένη περιοχή...» - Ξέσπασε η Σταμάτη για τη φωτιά που απειλεί την οικεία της στη Μάνδρα

Η Σάσα Σταμάτη είναι γνωστό, πως είναι κάτοικος της Μάνδρας, περιοχή η οποία ήρθε αντιμέτωπη την Τρίτη 26/7 με τις καλοκαιρινές φωτιές, που ξεσπούν συνεχώς σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα ανά την Ελλάδα.

Η δημοσιογράφος την ίδια ημέρα με το που πληροφορήθηκε την είδηση έσπευσε να κάνει μια σχετική ανάρτηση, κρούοντας το κώδωνα κινδύνου σε όλους τους υπευθύνους. Μάλιστα η ίδια αισθάνεται μια παραπάνω φοβία, καθώς δε μπορεί να ξεχάσει το κίνδυνο στον οποίο είχε τεθεί η περιοχή το 2017 με τις καταστροφικές πλυμήρες.

«Η Δυτική Αττική από πολλούς θεωρείται μια υποβαθμισμένη περιοχή. Εμένα είναι ο τόπος μου και τον πονάω. Οι άνθρωποι εδώ είναι βιοπαλαιστές. Τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει τόσα πολλά!!! Πάντα όμως βρίσκουν τη δύναμη να σηκωθούν. Εύχομαι αυτήν τη φορά να μην θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές!!!

Θυμόμαστε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις πλημμύρες που κόστισαν το 2017. 24 συνάνθρωποί μας έφυγαν τόσο άδικα».

Ξέσπασμα - Σταμάτη