''Δεν είμαι υστερική πριμαντόνα αλλά...'' - Ο Σταθης Δρογώσης ξέσπασε για τα υγειονομικά μέτρα στις ακτοπλοικές

Περιγράφει το ταξίδι του κατά την επιστροφή από τη Νάξο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν είμαι υστερική πριμαντόνα αλλά...'' - Ο Σταθης Δρογώσης ξέσπασε για τα υγειονομικά μέτρα στις ακτοπλοικές

Ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης ανέβασε μια μακροσκελή και θυμωμένη ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν γίνει ''κουρελόχαρτα'' κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν μέσα στα καράβια. Περιγράφει την εμπειρία που έζησε μέσα στο καράβι κατά την επιστροφή του από τη Νάξο και τα όσα λέει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα που βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες.

Πολλοί άλλωστε είναι και οι συνάδελφοί του που το τελευταίο διάστημα με την έξαρση του κορωνοϊού έχουν βρεθεί θετικοί και έχουν αναγκαστεί να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες συναυλίες τους. Τελευταία στη λίστα ήταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη που αναγκάστηκε λόγω νόσησης να ακυρώσει τη συναυλία της στη Χίο και να ορίσει εκ νέου ημερομηνία.

Η μακροσκελής ανάρτηση του Στάθη Δρογώση για τα τα ελλιπή μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό

Γράφει λοιπόν ο τραγουδιστής:

«Στην επιστροφή χτες από Νάξο με το Blue star Patmos ένιωσα απαίσια και έπεσα θύμα στυγνής εκμετάλλευσης από την εταιρεία αυτή. Το πλοίο ήταν υπερφορτωμένο. Άνθρωποι χωρίς καρέκλες στο πάτωμα κυριολεκτικά περίμεναν υπομονετικά να φτάσουμε. Εγώ είχα φροντίσει επειδή είχα και το παιδί μου να κλείσω σε αριθμημένη θέση.

Ο χώρος στις αεροπορικές θέσεις ήταν φυσικά και αυτός γεμάτος και οι μισοί δεν φόραγαν μάσκα. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ δεν έγινε για τις μάσκες ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση τους στους κλειστούς χώρους του πλοίου. Αντίθετα ένας συμπαθής ξεμάσκωτος τύπος από το πλήρωμα πέρασε 2 φορές να ελέγξει τα εισιτήριά μας. Τα πανάκριβα εισιτήρια μας. Όμως όλα αυτά είναι πταίσματα μπροστά στο χάος της άφιξης.

Οι οδηγίες λένε ότι πρέπει τις ογκώδεις βαλίτσες μας να τις αφήνουμε στο γκαράζ. Και είναι σωστό αυτό για να χωρέσει και να κάτσει κάποιος άνθρωπος στο υπερφορτωμένο χώρο του πλοίου. Όταν λοιπόν φτάσαμε πήγαμε στο γκαράζ για να πάρουμε τις βαλίτσες μας. Σε ένα χώρο πάρα πολύ μικρό χωρίς εξαερισμό ένιωσα πραγματικά την απίστευτη περιφρόνηση της εταιρείας προς τους πελάτες της.
200 άτομα στριμωγμένα και με τους μισούς να μη φοράνε καν μάσκα να προσπαθούν να μπουν μέσα από μια μικρή πόρτα στον χώρο των αποσκευών χωρίς να υπάρχει ούτε ένας υπάλληλος του πλοίου να τους κατευθύνει.

H συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο στο Facebook.

Στην επιστροφη χτες από Νάξο με το Blue star Patmos ένιωσα απαίσια και έπεσα θύμα στυγνής εκμετάλλευσης από την εταιρεία...

Posted by Στάθης Δρογώσης - Stathis Drogosis on Tuesday, July 26, 2022

Θετική στον κορωνοιο και η Ελένη Φουρέιρα

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες η αγαπημένη τραγουδίστρια και perfomer Ελένη Φουρέιρα ακύρωσε δύο συναυλίες της στις Καστανιές Έβρου αλλά και στην Κύπρο για λόγους υγείας. Αμέσως το κοινό της ανησύχησε γύρω από το αν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος, καθώς η τραγουδίστρια δεν έχει πάρει κάποια επίσημη θέση και η μόνη ανακοίνωση που βγήκε ήταν από τους διοργανωτές των συναυλιών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, η δημοφιλής τραγουδίστρια νοσεί από κορωνοϊό. Αν αυτό ισχύει να της ευχηθούμε περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα στις πίστες.