Ελεονώρα Μελέτη: Ρώτησε την κόρη της Αλεξάνδρα αν θέλει αδερφάκι και η αντίδραση ήταν επική

Δεν το περίμενε μάλλον η μαμά της...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Ρώτησε την κόρη της Αλεξάνδρα αν θέλει αδερφάκι και η αντίδραση ήταν επική

Σε οικογενειακές διακοπές βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγο και την μονάκριβη κόρη τους Αλεξάνδρα. Η μαμά φροντίζει να αφιερώνει πολύ χρόνο στη μικρή που έχει μεγαλώσει και είναι πραγματικά αγνώριστη. Μάλιστα είπε να της θέσει και το ερώτημα αν θα ήθελε να της κάνουν ένα αδερφάκι για παρέα, ωστόσο η απάντηση της μικρής δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς.

Πριν από λίγες μέρες την πήρε μαζί της και για σερφ, που είναι ένα από τα αγαπημένα hobby της παρουσιάστριας, οπότε θέλει να την μυήσει από τώρα. Η μικρή αποδείχθηκε πολύ καλή βοηθός, όπως παραδέχτηκε και η μαμά της στη φωτογραφία που ανέβασαν οι δυο τους στο instagram. Το αν η μικρή επιχείρησε να ανέβει στη σανίδα είναι ακόμα άγνωστο.

Η επική αντίδραση της κόρης της όταν τη ρώτησε αν θέλει αδερφάκι

Συνήθως τα μοναχοπαίδια ζητάνε από μόνα τους από τους γονείς να τους κάνουν και έναν αδερφό ή αδερφή αφού συχνά νιώθουν μοναξιά. Ωστόσο η αντίδραση της μικρή ήταν κάπως απροσδόκητη αφού στο βίντεο που δημοσίευσε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη, ακούγεται η Αλεξάνδρα να λέει πως αν ο μπαμπάς της ζητήσει από την παρουσιάστρια να κάνει άλλο μωρό τότε, θα το διώξει, θα το πατήσει και θα το πετάξει στα… σκουπίδια.

Η μικρή Αλεξάνδρα της ξύπνησε μνήμες από την παιδική της ηλικία

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η ίδια δεν δίστασε να κάνει μια άκρως τρυφερή ομολογία.

Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Από τις περιγραφές της μαμάς @mariameleti1 κ της γιαγιάς μου, τα καλοκαίρια μας στη Κεφαλονιά η μέρα μας ξεκινούσε στις 8. Τρώγαμε για πρωινό αυγά μάτια κ ψωμάκι, ( τα αυγά μας τα έφερνε η κα Αλεξάνδρα, τότε πρέπει να ήταν κοντά στα 100!) κ μετά αμέσως πηγαίναμε για μπάνιο! 9 παρα ήμασταν στη παραλία! Για χρόνια θεωρούσα τη μαμά μου «κακομοίρα» που στις διακοπές της πήγαινε από το αξημέρωτο στη θάλασσα.

Για δες εδώ…

Από τις 9 παρά έχουμε ρίξει τη πρώτη μας βουτιά! Άδεια η παραλία! Εμείς κ κάνα δυο συνταξιούχοι. Μετά ήρθαν κ άλλοι… κ σε κάθε πατητή που μου έκανε η Αλεξάνδρα, έμπαινα στο νερό Ελεονώρα ετών 43, κ έβγαινα από το νερό Ελεονώρα ετών, 3,6,9,12,15… μετά σταμάτησα τις πατητές κ χάζευα ωραίους Ιταλούς… καλημέρα!».