Είναι φλογερός αυτός ο έρωτας - Τα καυτά φιλιά στο στόμα του Στάθη Σχίζα στην Παναγιώταρου

Τα ''έσπασαν'' σε μαγαζί της Κρήτης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είναι φλογερός αυτός ο έρωτας - Τα καυτά φιλιά στο στόμα του Στάθη Σχίζα στην Παναγιώταρου

H Aλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον σε κοινές διακοπές, που έχουν πάει να κάνουν στην όμορφη Κρήτη και μέσα από αναρτήσεις τους, τους βλέπουμε άλλοτε τα δύο τους σε κάποια παραλία είτε με φίλους για ποτό.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης το ζευγάρι επισκέφτηκε ένα από τα πολλά νυχτερινά μαγαζιά του νησιού και μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε η Αλεξάνδρα τους είδαμε να είναι πολύ κοντά, να χαμογελούν ο ένας στον άλλον και φυσικά να ανταλλάσσουν φιλιά στο στόμα.

Τα τρυφερά φιλιά του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε βραδινή έξοδο

Ο Σχίζας μίλησε ανοιχτά για τις βλέψεις του για την Παναγιώταρου

O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των όσων είπαν, αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν σχετικά με το επόμενο βήμα της σχέση τους, που συζητιέται ιδιαίτερα.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο, που είναι ξανά μαζί μετά από τόσους μήνες απόστασης, που είχαν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα βιαστούν να κάνουν κινήσεις, που αφορούν στη σχέση τους και με πρώτο βήμα να είναι η συγκατοίκηση, καθώς και οι δύο είναι σε φάση, που ψάχνουν σπίτι.

«Μόνο καλά πράγματα φαντάζομαι για αυτό το κορίτσι». «Σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε. Ο Στάθης πριν μπει στο παιχνίδι άφησε το σπίτι του, είμαι σε φάση που κι εγώ ψάχνω σπίτι οπότε θα μείνουμε στο ίδιο» αποκάλυψαν.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Κάνουμε εκπομπή κάθε μέρα στο σπίτι».