Οικονομάκου: Δεν αντέχει μακριά της - Τα παιχνίδια στην πισίνα με την κόρη της, Σιέννα και η ανάρτηση που το μαρτυρά

Της έχει μεγάλη αδυναμία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οικονομάκου: Δεν αντέχει μακριά της - Τα παιχνίδια στην πισίνα με την κόρη της, Σιέννα και η ανάρτηση που το μαρτυρά

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει η Αθηνά Οικονομάκου τον τελευταίο καιρό καθώς έχει αποφασίσει κάνει μια "παύση" από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της αλλά και να περάσει παραπάνω χρόνο μαζί με τα παιδιά της που αποτελούν για την ίδια προτεραιότητα. Πλέον έχει μπει σε summer mood και αυτό βγαίνει προς τα έξω (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτπγραφίες με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο).

Η γνωστή ηθοποιός είναι επίσης πολύ ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να μοιραστεί δυο φωτογραφίες με την κόρη της, Σιέννα.

Οι αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου - Ποζάρει μαζί με την κορούλα της

Με καυτό μπικίνι - Η Αθηνά Οικονομάκου ''άναψε'' φωτιές σε παραλία της Μυκόνου

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά το τέλος της εκπομπής «The Masked Singer» αποφάσισε να κάνει μια παύση από τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να αφιερώσει λίγο παραπάνω χρόνο στης αγαπημένη της οικογένεια και να απολαύσουν όλοι μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Μύκονο και μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς, μακριά για λίγο από την απαιτητική καθημερινότητα της Αθήνας.

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια συνηθίζει να ανεβάζει τις θερμοκρασίες στο νησί, κάθε φορά που εμφανίζεται και αναρτά φωτογραφίες με μαγιό, οι οποίες μας κάνουν να απορούμε πως καταφέρνει να διατηρεί τέτοιο σώμα μετά από δύο γέννες.

Αυτή τη φορά η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε στην παραλία της Αγίας Άννας όπου είχε πάει μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους. Όπως θα δείτε και στα πλάνα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια φορούσε μπικίνι και το σώμα της είναι καταπληκτικό, γυμνασμένο και καλλίγραμμο. Έδειχνε πολύ ευδιάθετη και ασχολιόταν ιδιαίτερα με τα παιδάκια της.