Με φακίδες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Το πραγματικό της πρόσωπο

Είναι άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με φακίδες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Το πραγματικό της πρόσωπο

Μετά από την αυλαία που έριξε η εκπομπή «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ και όπως φαίνεται θα συνεχίσει δυναμικά και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ίδια θέλει να γεμίσει τις μπαταρέις της μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι άκρως απαιτητική αλλά και ανταγωνιστική. Έτσι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μετά από το ταξίδι της στην Σύμη βρίσκεται πλέον στα Κύθηρα.

Μάλιστα, είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς απολαμβάνει να ποστάρει διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων και το μόνο σίγουρο είναι το γεγονός πως είναι άκρως εντυπωσιακή.

Η ανάρτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Μελαχρινή και κούκλα - Αυτή είναι η κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραμένει διαχρονικά μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα οι συνεντεύξεις της με τον Θανάση Αναγνωστόπουλου έχουν πάντα τρομερή απήχηση και ως προς τους καλεσμένους και ως προς την τηλεθέαση (δείτε εδώ ποιο είναι το τηλεοπτικό τους μέλλον).

Το μεσημέρι της Πέμπτης 23/6 εκτός από τους συνεργάτες στο πλατό της εκπομπής την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Η κόρη της την επισκέφτηκε στην δουλειά της και η παρουσιάστρια ήταν παραπάνω από ενθουσιασμένη.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την κόρη της

Φυσικά, μιας και είναι πολύ ενεργή στα social media ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την στιγμή της χαράς της για να την μοιραστεί με τους ακολούθους της.

«Όταν εμφανίζονται εκπλήξεις την ώρα της εκπομπής! #studio4 #motherdaughter #mygirl #Sophiefromgreece», έγραφε στο caption της ανάρτησής της.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου