ΕΡΤ: Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Στούντιο 4; - Μένουν ή φεύγουν από το Ραδιομέγαρο;

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΕΡΤ: Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον του Στούντιο 4; - Μένουν ή φεύγουν από το Ραδιομέγαρο;

Από τις πιο επιτυχημένες ψυχαγωγικές εκπομπές αποδείχθηκε για φέτος το Στούντιο 4, όπου οι παρουσιαστές, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, έδωσαν μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης στην απογευματινή βάρδια της ΕΡΤ (δείτε εδώ τις φήμες για μετακίνηση του Στούντιο 4).

«Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» λένε πολλοί και φαίνεται ότι οι ιθύνοντες της ΕΡΤ εστερνίζονται την λόγω έκφραση.

Η ΕΡΤ ψηφίζει σταθερά Στούντιο 4

Για την νέα σεζόν η πρόταση της ΕΡΤ για το απογευματινό μαγκαζίνο έρχεται σε απευθείας ανάθεση στη Νάνσυ και τον Θανάση. Μάλιστα οι συνεντεύξεις των δύο είναι από τις πιο επιτυχημένες, καθώς κάνουν τον άλλον να νιώθει άνετα, ενώ είναι παράλληλα και ατακαδόροι.

Είναι δύσκολο κάποιος να εκμαιεύει τόσο αβίαστα τις απαντήσεις από τους συνεντευξιαζόμενους, ενώ παράλληλα εκείνος δεν νιώθει καμία πίεση.

Αυτά είναι ορατά και στο Ραδιομέγαρο και για αυτό επιθυμούν να επεκτείνουν την εκπομπή κατά μία ώρα. Φαίνηεται μάλιστα πως η πρόταση αυτή άρεσε στους παρουσιαστές και από τη νέα σεζόν η εκπομπή θα προβάλλεται από τις 16:00 έως τις 19:00.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος από τις Κάννες στο Στούντιο 4

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στις Κάννες για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου (δείτε εδώ φωτογραφίες με το αυστηρό σικ look του), εμφανίστηκε με live σύνδεση στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, Στούντιο 4 για να μιλήσει για τη εμπειρία που βίωσε σε αυτό το φαντασμαγορικό event καθώς και για την ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, Crimes of the Future, στην οποία συμμετέχει και που έκανε πρεμιέρα στις 23/5 στην Κρουαζέτ.

«Πέρασα καταπληκτικά, αξέχαστα, είναι μοναδική εμπειρία», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ένιωσα πολύ υπερήφανος, πολύ τυχερός που βρέθηκα και είχα την τύχη να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Και είναι μια μοναδική εμπειρία, αξέχαστη που θα μου μείνει»

Όσο για τις φήμες πως αποχώρησε κόσμος από την ταινία λόγω σκληρότητας και βίας, το διέψευσε.