''Τόση σαπίλα έχει στο μυαλό του'' - Έξαλλος ο Άκης Παυλόπουλος με τηλεθεατή στο φινάλε της εκπομπής

''Αντευχόμαστε να πάτε...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Τόση σαπίλα έχει στο μυαλό του'' - Έξαλλος ο Άκης Παυλόπουλος με τηλεθεατή στο φινάλε της εκπομπής

Δεν είχε μόνο συγκινήσεις ο Άκης Παυλόπουλος στην τελευταία του παρουσία στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, αλλά και κάποια νεύρα. Συγκεκριμένα, ένας τηλεθεατής έστειλε ένα υβριστικό μήνυμα ως προς τον ίδιο αλλά και τους συντελεστές της εκπομπής που προκάλεσε την έκρηξη του ίδιου, ενώ δεν δίστασε να διακόψει και τη ροή του προγράμματος προκειμένου να απαντήσει στον αέρα.

Είχαν προηγηθεί όμορφες ευχές προς τον παρουσιαστή αλλά και λουλούδια, καθώς ο σταθμός παρά την αποχώρησή του για τον ΣΚΑΙ θέλησε να τον τιμήσει για την εξαιρετική συνεργασία τους. Το πιο όμορφο μήνυμα βέβαια το ετοίμασαν τα ίδια του τα παιδιά που πήραν τηλέφωνο την ώρα της εκπομπής και του ευχήθηκαν σε live σύνδεση με τον ίδιο να συγκινείται φανερά.

Η απάντηση του Παυλόπουλου στον τηλεθεατή που τους έστειλε υβριστικό μήνυμα

«Στέλνει ένας φίλος και δεν είναι και στα καλά του. Θέλω να πω στον κύριο που μας εύχεται αυτό που μας εύχεται γιατί αυτό έχει στο μυαλό του, τόση σαπίλα- ότι αντευχόμαστε», είπε αρχικά ο Άκης Παυλόπουλος.

Η Ευλαμπία Ρέβη, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που διάβαζε, αναρωτήθηκε: «Πώς μπορείτε να ξυπνάτε το πρωί και να στέλνετε κατάρες να αρρωστήσουμε και να πεθάνουμε»;

«Αντευχόμαστε να πάτε στο καλό γιατί κάπου αλλού μας στέλνετε. Για το υπόλοιπο να έχετε την υγειά σας κι εσείς και η οικογένειά σας», είπε ο Άκης Παυλόπουλος και συνέχισε την εκπομπή.

Τη θέση της Μαρίας Αναστασοπούλου στο ΣΚΑΙ θα καλύψει ο Παυλόπουλος

Ο ΣΚΑΙ σκοπεύει να χτίσει μια πολύ δυνατή ενημερωτική ζώνη. Η Μαρία Αναστασοπούλου αποχωρεί από το «ΣΗΜΕΡΑ» για να κάνει μια δική της infotainment εκπομπή που θα έπεται αυτής που παρουσιάζει σήμερα με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Τη θέση θα πάρει ο Άκης Παυλόπουλος, που σύμφωνα με το Happy Day, έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ και είναι το πρόσωπο που θα βρεθεί στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Μάλιστα η Τίνα Μεσσαροπούλου τονίζει πως η συμφωνία του δημοσιογράφου με το κανάλι του Φαλήρου είναι οριστική και δεν είναι πλέον ένα ενδεχόμενο προς συζήτηση.

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στο κανάλι του Κορωπίου, όπου κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και οι παρουσιαστές αναμένουν τις μετακινήσεις. Η απουσία του Άκη Παυλόπουλου σίγουρα θα ταράξει την πρωινή εκπομπή, ενώ και η Μάριον Μιχελιδάκη δεν είναι ικανοποιημένη με το είδος της εκπομπής της και πιθανότατα να μετακινηθεί προς το πρωί και την καθαρή ενημέρωση.