Στιγμές χαλάρωσης με θέα το ηλιοβασίλεμα - Οι νέες φωτογραφίες της Τσιμτσιλή με τις κόρες της

Μοναδικά στιγμιότυπα από τις διακοπές στην Πάρο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στιγμές χαλάρωσης με θέα το ηλιοβασίλεμα - Οι νέες φωτογραφίες της Τσιμτσιλή με τις κόρες της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι γνωστό πως εδώ και βδομάδες απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές στην Πάρο μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους. Φροντίζει με κάθε τρόπο να γεμίσει μπαταρίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού θα συνεχίσει στο τιμόνι του Happy Day και αφιερώνει στα παιδιά της το χρόνο που της λείπει το χειμώνα λόγω προγράμματος. Ανέβασε δυο νέα όμορφα στιγμιότυπα με την ίδια και τις δύο όμορφες κορούλες της να αγναντεύουν το ηλιοβασίλεμα.

Σε προηγούμενες μάλιστα φωτογραφίες μας έχει δείξει και τον μικρό της γιο. Τη μία παρουσιάζοντας τις οικοδομικές του ικανότητες, αφού είχε χτίσει εντυπωσιακά καστράκια στην αμμουδιά και την άλλη σε ένα πολύ τρφερό στιγμιότυπο όπου ο μικρός έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της μαμάς του, αφού όπως φαίνεται το παιχνίδι στη θάλασσα τον εξάντλησε.

Οι νέες φωτογραφίες της Τσιμτσιλή, αγκαλία με τις κόρες της στο Ηλιοβασίλεμα

Τα νησιά των Κυκλάδων φημίζονται για το πανέμορφο Ηλιοβασίλεμά τους με τη Σαντορίνη, την Ίο και την Πάρο να κρατάνε τα ηνία. Αυτό το μοναδικό θέαμα θέλησαν να χαρούν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις κόρες της και έτσι ανέβηκαν στα βραχάκια προκειμένου να βγάλουν μερικές φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις κόρες της θαυμάζουν το ηλιοβασίλεμα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι κόρες της κόντρα στο ηλιοβασίλεμα

Συνάντησε και την καλή της φίλη Ιωάννα Μπούκη στο νησί

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο όμορφο νησί του Αιγαίου, πέρα από τις οικογενειακές της στιγμές, τη βλέπουμε να κάνει τις μπάνια της, ακόμα και σε ανοργάνωτες παραλίες ή να ξεσκάει με φίλους που βρίσκει στην περιοχή.

Αυτή τη φορά, μέσα από αναρτήσεις στο instagram την είδαμε δίπλα στην Ιωάννα Μπούκη να χαλαρώνουν μαζί και με άλλες κυρίες. Οι δύο τους είναι γνωστό, πως είναι πολύ κοντά και συχνά θα τις δούμε σε εξόδους μαζί, μιας και ο Αντώνης Σρόιτερ, ο σύζυγος της Ιωάννας είναι πολύ αγαπητός στην παρουσιάστρια.

Σταματίνα - Ιωάννα Μπούκη - Τσιμτσιλή