Σε ανοργάνωτη παραλία με πλαστικό καρεκλάκι - Ακομπλεξάριστη η Τσιμτσιλή στις διακοπές της στην Πάρο

Με εντυπωσιακό μαγιό και παρεό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε ανοργάνωτη παραλία με πλαστικό καρεκλάκι - Ακομπλεξάριστη η Τσιμτσιλή στις διακοπές της στην Πάρο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις αυτή την περίοδο βρίσκεται διακοπές στην Πάρο με τα παιδάκια της. Είναι γνωστό, κυρίως από τις αναρτήσεις, που κάνει η ίδια στα social media πως της αρέσει το καλοκαίρι και ιδιαίτερα οι πιο ερημικές παραλίες.

Η Πάρος είναι το νησί, που ξεκουράζεται και μάλιστα μετά την πολυσυζητημένη φωτογραφία της με τουρμπάνι στο κεφάλι, αυτή τη φορά την είδαμε σε μια άδεια παραλία, με το καρεκλάκι να ποζάρει χαλαρή, εξηγώντας τον λόγο, που προτιμάει περισσότερο σημεία σαν και αυτό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στις διακοπές της στη Πάρο

«Την ηρεμία που απολαμβάνεις σε μία ανοργάνωτη παραλία με το καρεκλάκι σου δεν την βρίσκεις ούτε στην καλύτερη οργανωμένη . Νόμος».

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Πόσες φορές πρέπει να...»

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά στην Πεντέλη πλήθος κόσμου έσπευσε να σχολιάσει την κατάσταση και να μιλήσει για την αδυναμία της εξουσίας να αποτρέψει τέτοιου είδους γεγονότα, είτε μέσω Twitter είτε μέσω της τηλεόρασης ακόμα.

Ανάμεσά τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή - η οποία είχε κάνει και νωρίτερα σχετική ανάρτηση - παρακολουθεί τις εξελίξεις με τις φωτιές και παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα οργής μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις της, αφού αναρωτιέται τι πήγε λάθος για μια ακόμη φορά.

«Σήμερα ανήμερα του προφήτη Ηλία άναψε ένα κεράκι για αυτή τη χώρα. Τη χώρα όπου κάθε χρόνο γινόμαστε θεατές στο ίδιο θλιβερό έργο, τη χώρα που παραδίδεται στις φλόγες κι εμείς αβοήθητοι παρακολουθούμε. Μου στείλατε δεκάδες μηνύματα.

Εσείς που ξενυχτήσατε παρακολουθώντας την φωτιά στην Πεντέλη από απόσταση αναπνοής από το πύρινο μέτωπο ή από την tv με την ίδια αγωνία αλλά κι εσείς που το έχετε βιώσει στην Εύβοια, την Ηλεία, το Μάτι και τόσες άλλες περιοχές.

Νιώθω την ανάγκη ότι πρώτα πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ κι ένα μπράβο στα παλικάρια της πυροσβεστικής, τους εθελοντές και τους κατοίκους που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία προσπάθησαν να τιθασεύσουν τις φλόγες. Αμέσως μετά όμως πρέπει να αναρωτηθούμε τι πήγε λάθος!

Ποιος υποτίμησε την προειδοποίηση του αστεροσκοπείου Αθηνών που είχε εντοπίσει τον σοβαρό κίνδυνο στην περιοχή; Ποιος έδωσε εντολή στα πυροσβεστικά να μείνουν καθηλωμένα στην Μαραθώνος τα ξημερώματα ενώ όλος ο λόφος της Παλλήνης καιγόταν και οι εθελοντές έδιναν μια άνιση μάχη με μάνικες;

Δαπανούμε αστρονομικά ποσά για να ενισχύσουμε την άμυνα μας σε ενδεχόμενο πολέμου και τελικά βλέπουμε τη χώρα μας κάθε χρόνο να καίγεται και να καταστρέφεται από πυρκαγιές. Μήπως οι αρμόδιοι πρέπει να σκεφτούν να ενισχύσουν το Πυροσβεστικό Σώμα με δυνάμεις και τεχνικά μέσα για να μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα σε αυτό τον εφιάλτη;

Αφού πια όλοι συζητούμε για την κλιματική αλλαγή και τον έντονο κίνδυνο φωτιάς που ελλοχεύει τόσο συχνά δεν πρέπει να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα; Πολλές οι σκέψεις, περισσότερα τα ερωτηματικά και μεγάλη η στεναχώρια! Πόσες φορές πρέπει να το ζήσουμε για να μάθουμε από τα λάθη μας;», έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.